Így nyarra jol fogok kinezni?
Figyelt kérdés
Leirom az etrendemet es az edzes tervemet.
Nem kovetek semmi fele dietat ,hanem azt eszek amit szabad. Plusz mindennap 2l viz. Edzesnek mindennap 1es fel orat szoba biciklizek ,haspres,mas has gyakorlatok,guggolas,kitores es egyeb lab gyakorlatok
2015. márc. 16. 18:01
1/3 anonim válasza:
Sok mindentől függ: Éppen eltalálod-e a makromennyiségeket (fehérje, ch, zsír), megfelelő genetikával rendelkezel-e, és milyen az edzések minősége. Nem írtál célt. Ugyanis zsírleadáshoz kalória mínuszban kell lenni, izomnöveléshez pedig kalória pluszban. Ez egyszerre nem nagyon szokott összejönni, max kövér kezdőknél eleinte kis mértékben. ÉS nem csak lábra, hasra kellene edzeni, hanem teljes testre. Szóval összefoglalva: nagyon képlékeny a dolog, jobban járnál célnak megfelelő étrenddel és teljes testes keményebb edzésekkel.
2/3 Munkissrác válasza:
Én napi 2 órás edzést javaslok, és étrend változtatást, ami a könnyebb ételek felé mutat. Leírom én hogy csinálom: heti hét edzés 2 órás, 5 biciklis, 1 kézisúlyzós, 1 ugrálóköteles. De lehet sétás,stb másfajta sportos is. Azt is szoktam, de inkább télen. Az 1 naposak a szükséges keresztedzések.
Az étrendem olyan mint a panda macié, vagyis nagy % zöldség gyümölcs kevés hús, és nem kell sokat enni. A keleti harcművészek sem esznek sokat. Mégis top testük van.
3/3 Munkissrác válasza:
A legjobban a napi ugrálókötelezés fogyasztana, olvass utána. HOsszú karcsú izomzatod lesz nyárra, azt mondanák szép vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!