Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez használ ha a tömegemet...

Ez használ ha a tömegemet szeretném növelni, vagy inkább fogyasztó hatása van?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2-3 hónapja kezdtem el edzeni itthon, 2 naponta edzem de nem igazán veszek észre magamon változást.

Edzéstervem:

100 fekvő

100 felülés

50 hátizom erősítő gyakorlat

2x30 váll erősítő gyakorlat

2x30 tricepsz erősítő

2x30 bicepsz

1x30 törzset merevítő izmokat erősítő gyakorlat

185-190 cm között vagyok és 60 kg, azért is kezdtem el edzeni, h hízzak. Ez az edzésterv szerintetek inkább még jobban lefogyaszt engem, vagy jó tömegnövelő edzésterv?

Előre is köszi a válaszokat.

2010. febr. 15. 17:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
már neharagudj de f@szságot beszélsz!!
2010. febr. 17. 16:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Az anabolikus nem egynelő a koksszal.
2010. febr. 17. 17:23
 13/18 Gyakor ***** válasza:
Na akkor egy kis fogalomtisztázás:Az anabolikus folyamat(anabolizmus) izomépítő folyamat a szervezetben. Ezt megfelelő edzéssel, táplálkozással és pihenéssel lehet elérni. A katabolikus ennek pont az ellentéte, vagyis mikor nem megfelelő az előbb felsorolt 3 tevékenység közül valamelyik akkor a szervezet az izmokat kezdi lebontani, hogy így szerezzen "táplálékot" magának.Az "anti-katabolikus szerek" (amik egyáltalán nem szteroidok) pedig segítenek visszaszorítani a katabolikus folyamatokat a testépítő szervezetében, hogy ne veszítsen túl sok izmot pl. diéta esetén. Az illegális teljesítményfokozókra, szteroidokra mondják, hogy anabolikus szteroidok, hiszen az anabolikus folyamatokban segítenek. Meg egyébként sem tehetnek tiltott szteroidokat táplálékkiegekbe, gondolkozz már.
2010. febr. 17. 18:58
 14/18 anonim ***** válasza:
na végre már olyan is ír aki ért hozzá;)
2010. febr. 17. 19:56
 15/18 anonim válasza:
Amit leírtál az szálkásításra jó. Tömeget akarsz növelni kevesebbet és nagyobb súllyal kell dolgozni!
2010. febr. 17. 20:01
 16/18 anonim ***** válasza:

ennek semmi köze ahhoz hogy te nőni vagy fogyni fogsz!

írd le a pontos étrendedet. ha nincs ilyen akkor pedig kell csinálnod egyet, ugyanis az edzés nem a legfontosabb a testépítésben! azzal csak a tápanyag beépítés helyét irányítod oda ahova szeretnéd. ha nincs mit beépíteni akkor hiába edzel. ahogy a mondás is tartja az vagy amit megeszel.

Étkezés+Edzés+Pihenés=jó test

a bármi nem stimmel a láncban megáll a folyamat.

a képlet különben egyszerű tömegelni úgy kell hogy több kalóriát viszel be mint amennyit elégetsz. fogyásnál pont fordítva.

2010. febr. 18. 11:56
 17/18 anonim ***** válasza:
16:24 :DD szívemből szóltál. meg amikor mondják hogy pesrze könnyű szterodikkal, én is nézhetnék ki így ha szedném őket :DD az ilyeneknek basznék oda egy 12 hetes enanthát kúrát akkor gyúrd ki magad kicsi. utánna meg csodálkozna hogy here és vesepanaszokkal ülne a dokinál 30 kilósan:)
2010. febr. 18. 11:59
 18/18 anonim ***** válasza:

11:56; 11:59 - es vagyok még mindig.

most néztem csak meg az edzésterved jobban. 2-3 hónapja edzel és semmi változás akkor nagyon nincs valami rendben. a kajádban 100% ig biztos vagyok hogy sz*r. ez az edzésterv is sz*r, de kezdő átmozgató testedzésnek megfelelt. de ennyi idő után már nyugodtan meg lehet küldeni jobban célirányosabban a tested.

"2x30 váll erősítő gyakorlat, 2x30 tricepsz erősítő stbstb" ???

akkora súllyal dolgozz hogy 8-10 nél több ismétlést ne tudj csinálni egy sorozatban. úgy tedd le a súlyt hogy még egyszer ne tud kinyomni! és 3 max 4 sorozat elég egy gyakorlatból! 3-4 gyakorlattal egy komplett izomcsoportot ki tudsz készíteni ha keményen nyomod. és ez mellé 2 óránként fehérjedús kaja napi 8 óra alvás! no cigarette!

és különben én is ekkora súlyba voltam mikor anno elkezdtem. most vagyok 80kg körül és ezt elég szárazon hozom. jah és naturálon értem el mindezt, ha van akarterőd menni fog.

2010. febr. 18. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!