Ez használ ha a tömegemet szeretném növelni, vagy inkább fogyasztó hatása van?
Sziasztok! 2-3 hónapja kezdtem el edzeni itthon, 2 naponta edzem de nem igazán veszek észre magamon változást.
Edzéstervem:
100 fekvő
100 felülés
50 hátizom erősítő gyakorlat
2x30 váll erősítő gyakorlat
2x30 tricepsz erősítő
2x30 bicepsz
1x30 törzset merevítő izmokat erősítő gyakorlat
185-190 cm között vagyok és 60 kg, azért is kezdtem el edzeni, h hízzak. Ez az edzésterv szerintetek inkább még jobban lefogyaszt engem, vagy jó tömegnövelő edzésterv?
Előre is köszi a válaszokat.
ennek semmi köze ahhoz hogy te nőni vagy fogyni fogsz!
írd le a pontos étrendedet. ha nincs ilyen akkor pedig kell csinálnod egyet, ugyanis az edzés nem a legfontosabb a testépítésben! azzal csak a tápanyag beépítés helyét irányítod oda ahova szeretnéd. ha nincs mit beépíteni akkor hiába edzel. ahogy a mondás is tartja az vagy amit megeszel.
Étkezés+Edzés+Pihenés=jó test
a bármi nem stimmel a láncban megáll a folyamat.
a képlet különben egyszerű tömegelni úgy kell hogy több kalóriát viszel be mint amennyit elégetsz. fogyásnál pont fordítva.
11:56; 11:59 - es vagyok még mindig.
most néztem csak meg az edzésterved jobban. 2-3 hónapja edzel és semmi változás akkor nagyon nincs valami rendben. a kajádban 100% ig biztos vagyok hogy sz*r. ez az edzésterv is sz*r, de kezdő átmozgató testedzésnek megfelelt. de ennyi idő után már nyugodtan meg lehet küldeni jobban célirányosabban a tested.
"2x30 váll erősítő gyakorlat, 2x30 tricepsz erősítő stbstb" ???
akkora súllyal dolgozz hogy 8-10 nél több ismétlést ne tudj csinálni egy sorozatban. úgy tedd le a súlyt hogy még egyszer ne tud kinyomni! és 3 max 4 sorozat elég egy gyakorlatból! 3-4 gyakorlattal egy komplett izomcsoportot ki tudsz készíteni ha keményen nyomod. és ez mellé 2 óránként fehérjedús kaja napi 8 óra alvás! no cigarette!
és különben én is ekkora súlyba voltam mikor anno elkezdtem. most vagyok 80kg körül és ezt elég szárazon hozom. jah és naturálon értem el mindezt, ha van akarterőd menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!