Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez használ ha a tömegemet...

Ez használ ha a tömegemet szeretném növelni, vagy inkább fogyasztó hatása van?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2-3 hónapja kezdtem el edzeni itthon, 2 naponta edzem de nem igazán veszek észre magamon változást.

Edzéstervem:

100 fekvő

100 felülés

50 hátizom erősítő gyakorlat

2x30 váll erősítő gyakorlat

2x30 tricepsz erősítő

2x30 bicepsz

1x30 törzset merevítő izmokat erősítő gyakorlat

185-190 cm között vagyok és 60 kg, azért is kezdtem el edzeni, h hízzak. Ez az edzésterv szerintetek inkább még jobban lefogyaszt engem, vagy jó tömegnövelő edzésterv?

Előre is köszi a válaszokat.

2010. febr. 15. 17:20
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Azt lehagytam hogy ezeket a gyakorlatokat:

2x30 váll erősítő gyakorlat

2x30 tricepsz erősítő

2x30 bicepsz

1x30 törzset merevítő izmokat erősítő gyakorlat

egykezes súlyzókkal csinálom (egy súlyzón 7 kg van)

16/F

2010. febr. 15. 17:27
 2/18 anonim ***** válasza:
Na végre valaki, aki nem Naposimmal meg más "fehérje" elnevezésű szirszarral akarja felpuffasztani magát, hanem rájött az edzés szükségességére!
2010. febr. 15. 17:37
 3/18 anonim válasza:
100%
Nekem az első válasz elég érdekesen hangzik :) Az első fontos dolog hogy rakd rendbe a kajádat és ha tudsz járj el kondi terembe az lenne a legjobb és figyelj a szabályosságra .(rendes kaja szénhidrát : 5g/tskg fehérje : 3g/tskg ) rizs+csirkemell a legjobb forrás ehez . EKSÖN ;)
2010. febr. 15. 17:44
 4/18 anonim ***** válasza:
Ha tényleg 2-3 hónapja kezted el és rendszeresen csinálod őket, nincs olyan, hogy nincs változás. Remélem miután lenyomod ezeket, rögtön eszel valamit. Csak úgy fog nőni rendesen az izom. Meg nincs olyan, hogyha ennyit edzessz, nem veszed észre, h erősebb lettél. Pl sokkal könnyebben nyomsz le 100 fekvőt mielőtt elkezted. Vagy nagyobb az állóképességed, stb. Ha feszítessz tükör előtt, akkor is kéne változásnak lennie.
2010. febr. 17. 16:00
 5/18 anonim ***** válasza:
Ez alapvetően nem edzésterv kérdése, hanem a táplálkozásé, amit már előttem is leírtak: sok ch és rengeteg fehérje. Esetleg valami tpálálékkiegészítő, amiben koncentráltam megvannak és esetleg vannak benne anti-katabolikus hatású kiegészítők, hogy megakadályozzák, hogy az izmod építsd le.
2010. febr. 17. 16:05
 6/18 anonim ***** válasza:
Na tessék, már jönnek is a kokszolók...
2010. febr. 17. 16:06
 7/18 anonim ***** válasza:
16:06-os, az előtted lévőben mi koksz neked??
2010. febr. 17. 16:14
 8/18 anonim ***** válasza:
koksz az apád fasza
2010. febr. 17. 16:19
 9/18 anonim ***** válasza:
bírom ezeket az embereket, akik a táplálékkiegészítőket koksznak nézik... még a kreatin se, amikor azt mondják nekem hogy kokszolok mert szedem a Multixet, azt úgy arconrúgnám hogy beszarna!:@
2010. febr. 17. 16:24
 10/18 anonim ***** válasza:
Miért,szerintetek az "anti-katabolikus" mit jelent? Azt, hogy anabolikus. Magyarul koksz. Akkor miről beszélünk?
2010. febr. 17. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!