Miért írják sokan hogy fekvőtámasztól nem lessz jobb alakod?
Nagyon nem értek vele egyet.De lehet hogy csak nálam hatásos...Nemtudom.Annyi biztos hogy én csinálok napi 100-150 fekvőt 20-40essével és legjobb alakom van az osztályba.Nincs nagy erős karom de csajok elvannak pl a mellizmommal tudom mozgatni,atlétába jol láccik vállizmom "csukja" vagy mi a neve.Hasam kockás néha felülésezek vállam szélles meg izmos.
Pedig semmi mást nem csinálok csak fekvőtámaszozok 2-3 féle képpen!Nektek nem vállik be?Mitöl lenne jobb alakom ha súlyzózok vagy edzőterem?Nem kell nekem nagy kar az csajoknak ugyse jön be...(utolso mondatomra ne tegyetek megjegyzést csak azért írtam hogy nem érdekel a kar)Szóval akkor fekvőtöl is lehet jó alak sztem:)
Az öcsém ráül a hátamra néha és úgy:D
De akkor most hova tűntek "a fekvőtámasszal szrt se érsz" szövegü emberkék?
jah és ha vki lefikázza akkor okot is írjon rá.Mert szerintem tökéletes nem csak nekem vállik be.Egyébként lehet úgy hogy valakinek elég valakinek meg konditerembe kell?Nemértem még mindig
az a helyzet, hogy szerintem Te 13-14 éves körül lehetsz. Persze hogy akkor fejlődsz a sok fekvőtől, de egy idő után úgyis megáll a fejlődés. Én is így kezdtem, hogy fekvőztem egész nyáron, aztán el kellett kezdeni komolyabban csinálni (vettem egy fekpadot, hozzá súlyzókat... azóta még tovább bővítettem), én is 2,5 hónap alatt rengeteg fekvőt megcsináltam de egy idő után szart se ért, már semmit nem tudtam tenni a hátamra hogy nehéz legyen, "bármennyit" tudtam csinálni.
ha kicsit belegondolsz, a profi testépítők meg a mr olimpiák miért edzenek mázsákkal, ha jó lenne a fekvő is. Nekik is egyszerűbb lenne fekvőket csinálni oszt kész... Ezekszerint ők a hülyék, meg akik konditerembe járnak, mert elég lenne otthon párszáz fekvőt lenyomni?? Hülyék mert aláfekszenek 300 kilonak a fekpadon és azzal edzenek??
ha kicsit is jártasabb lennél a témában, tudnád, hogy a fekvő a melled, a tricepszed, illetve az első vállad dolgoztatja. Pedig a tested több izomból áll, azokat is ugyanúgy meg kellene dolgoztatni többféle gyakorlattal...
Én nem abba a kategóriába tartozok hogy "a fekvőtámasz semmit nem ér", de nem hasonlítható össze egy edzőtermi edzéssel!
Bocs hogy hosszú voltam de ki kellett fejtenem bővebben!
ha kicsit is jártasabb lennél a témában, tudnád, hogy a fekvő a melled, a tricepszed, illetve az első vállad dolgoztatj
Nem érdekel más izom most hanem csak mell,csuklya,hát,váll
A másik pedig hogy nagyon nem testépítő akarok lenni hanem hogy jó alakom legyen szerintem elég fekvőzni.
45 kg-al nyomok fekve
60-at nyomok ki ha nem többet kb
nem szoktam járni csak voltam haveromnál néha nekik volt
60-at kinyomtál? Gratulálok! Akkor neked erőemelőnek kell menni!:D:D
Szóval nem bántani akartalak én csak a véleményemet mondtam el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!