Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy izmosabbnak...

Miért van az hogy izmosabbnak látom magam a tükörben mint amilyennek mások mondanak?

Figyelt kérdés

én ugy látom magam hogy ez igy már pont nem vékony és jól is néz ki

de mások meg ahogy meglátnak egyből mondják hogy vékony vagy meg a többi

ami azt illeti alkatilag tényleg vékony vagyok de a lényeg hogy edzek régóta és én már izmosnak látom magam mások meg mást mondanak,

most akkor kb hova löjem be magam?

2015. márc. 10. 00:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Fotó?

Kik mondják, hogy nem vagy elég izmos? Mert ha 120 kilós, agyon doppingolt emberek, akkor ne foglalkozz velük.

Nekem speciel a vékonyan izmos alak tetszik.

2015. márc. 10. 00:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Nemtudok rólad semmit,de gondolom alacsony.Én 5 éve aktivan sporolok,de alacsony vagyok.Természetessen látni hogy sportolok,nem kicsit:)Mégis megkérdezik hogy TE SPORTOLSZ VALAMIT?Ez persze rosszul esik nekem.Haverjaimat rendszeresen megdicserik a csajok,pedig fele annyit sem tudnak felmutatni a testpeitesben mint en.Annyi az elonyuk velem szemben,hogy Ok 185 cm magasak és 85-100 kilósak.

Ha neked nincs domináns fizukumod akkor te edzhetsz 100 évet is.Ugysem fognak komolyan venni az emberek:)

2015. márc. 10. 08:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz. Ne törődj velük és csak eddz elszántan. Ez a titok.
2015. márc. 10. 17:20
 4/4 A kérdező kommentje:

azon vagyok, nagyon esett az álluk amikor ezen a hülye fideszes fekvőfelmérésen én birtam a legtovább

amugy magas vagy és nagyon vékony csontozatu és pont ez a baj

2015. márc. 11. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!