Doruss kérdése:
Mit tegyek, hogy le tudjak menni hídba állásból és lemenjen a spárgám?
Figyelt kérdés
Milyen gyakorlatokat tudtok ajánlani? Edzeni nem tudok eljárni, mert nincs se időm, se lehetőségem, szóval mindnképpen itthon szeretnék vmit csinálni.
(14/L)
2010. febr. 14. 20:55
11/11 anonim válasza:
Én a spárgát 3 hónapon keresztül folyamatosan minden nap gyakoroltam és nyújtottam. Az állásból híd nem megy a legtökéletesebben, de nekem úgy sikerült elsőnek, hogy egy ággyal háttal álltam megfogtam a derekamat, és addig hajoltam hátra, amíg végül ha a kezemet kinyújtottam leért az ágyra. Aztán ezt addig csináltam, amíg nem ment. De ha nagyon nem mered kérj segítséget hogy fogják meg a derekad. Ha valami nem világos írj privátban ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!