Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 2 hét felkészüléssel lefutni...

2 hét felkészüléssel lefutni egyben 2 km-t lehetséges?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hét múlva lenne csoportos futás, ahol 2 km a táv, azt szeretném megállás nélkül lefutni. Idáig nem nagyon futottam, totál kezdő vagyok, de nagyon szeretném elkezdeni!
2015. márc. 8. 09:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy kifejezetten nagy sportember, néha eljárok túrázni/korizni/síelni ilyesmi, de inkább csak alkalomadtán, nem rendszeresen. De a 2 km-t szerintem le tudnám tolni komolyabb felkészülés nélkül is. Menj el párszor futni, nézd meg mire vagy képes!
2015. márc. 8. 10:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem is ki kellene próbálni, hogy most mennyit tudsz. Van, akinek már első alkalommal is megy, van aki pár száz méterrel kezdi.

Időre lefordítva, ha nagyon-nagyon lassan kocogsz, akkor kb. 15-16 perc lehet ez a táv. Így talán könnyebben megfogható.

Egyébként ha csoportban fogod futni, akkor a társaság és a hangulat nagyon sokat segít majd. Ott biztos, hogy többre leszel képes, mint amit előtte gondoltál.

2015. márc. 9. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!