Testi fejlődés így is lehetséges?
Anyagi helyzetem szempontjából nem épp a legjobb közé tartozom de elhatároztam hogy változtatok az életemen.
Az lenne a kérdésem hogy átlagos táplálkozással (olaj helyettesítve pálmazsírral, cukor édesítővel) de mellette edzéssel és fehérjeporozással el tudok érni valamit?
Átlagosan fehér vagy félbarna kenyeret eszem reggelire és vacsorára anyumat rávettem hogy olaj helyett pálmazsírt használjunk (kiadósabb és egészségesebb) és ha valamit édesíteni kell akkor azt édesitővel tegye. Nem iszom cukrozott löttyöket.
A dohányzásról leszoktam (az árából vettem a fehérjeport).
Természetesen ha lenne rá módom az étkezésemen is változtatnék de sajnos még nincs de ettől függetlenül szeretnék izmosodni-formálódni. Lehetséges,véghez vihető így?
rengeteg féle édesítõszer van, így aztán kijelenteni, hogy hízlal vagy rákkeltõ, a butaság magasfoka.
ez így elég kevés, jobb lenne azt tudnunk, mi az amit tudsz enni, minthogy mit nem eszel :)
Fiú vagy vagy lány? Edzel?
Én lány vagyok, nem ettem semmi étrend kiegészítőt, nincs kiszámított diétám. Mindent eszek, változatosan, normális mennyiségben. Rajtam viszonylag hamar kezdett látszódni a változás.
Mondjuk ha fiú vagy és nagy izmokat szeretnél, akkor nyilván ennyi nem elég.
Egyébként a pálmaszírt nagyon nem ajánlom, abban van a legtöbb telített zsírsav, ami nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!