Ha a napi kalória bevitelem dupláját leégetem akkor attól fogok fogyni látványosan? Mondjuk a napi kalória bevitelem 1000 alatt és az úgy jó ha 2000 elégetek minden második vagy minden nap?
válaszokat előre is köszönöm!:)
14/L
Ez nem ilyen egyenes arányosság, mert ha simán csak a kilókat nézed úgy fogsz kinézni mint egy anorexiás.
Az izomépítés a big deal.
Ebben a korban én nem játszanék így a kalóriákkal.
Egy 1400kcal étrend az jó, de ne legyen már 1000 alatt az nem egészséges. El tudnál e égetni 2000kcal minden nap? Na jó egy ülő életmódnál kb 1900 a napi kcal égetés sport nélkül... Én azt mondom étkezz egészségesen, változatosan, és ha izmot akarsz építeni azt ne így old meg.
jó ég, nehogy eszedbe jusson....én is próbálkoztam anno ilyenekkel, aztán el is maradt a menstruációm....max 500kcal mínusz legyen, de nem is ez az igazi lényeg, hanem, hogy egészséges étkezés, és intenzív sport.
-edzésre, mivel fiatal vagy, ajánlom a fegyencedzést: saját testsúlyos, otthon, játszótéren végezhető
-kaja: google: tömegnövelő étrend, sárga kapszula
-2g/ttkg fehérje: sovány húsok, halak, tojás, túró, cottage cheese
-2-5g/ttkg ch: rizs, zabpehely, köles, kuszkusz, tk tészta, krumpli, tk kenyér
-1-1,5g/ttkg zsír: olvia, lenmag, dió, kókuszzsír stb
a szénhidrát attól függ, hogy mennyire gyors az anyagcseréd. nem tudom, hogy hány kiló vagy, és mennyit szeretnél fogyni, lehet, hogy 2g/ttkg-mal tudod majd elérni, de az is lehet, hogy 3-4 is mehet, mivel növésben vagy. ilyenkor amúgy sem szabad túl nagy kalóriadeficitet hagyni. kezd sztem 3-ról, és meglátom,hogy fogyni fogsz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!