Hogyan hat rád ha vki jobb, erősebb, izmosabb nálad? Lelomboz? Motivál? Hidegen hagy?
Figyelt kérdés
Több hónap kihagyás után elmentem futni (ínszalagszakadás miatt az orvosom eltiltott a sporttól). A futók leelőztek simán, amire számítottam, mivel nem futottam gyorsan nehogy újra elszakadjon a szalagom, de annyira lelombozott az egész, h most eléggé beburkolóztam az önsajnálatomba. Rátok hogyan hat ha látjátok, tapasztaljátok, h vki jobb mint ti?
köszönöm!
2015. febr. 18. 19:13
1/8 anonim válasza:
Leginkabb motivaloan, mert tudom hogy csak akkor lehetek olyan jo vagy jobb ha kemenyen edzek.
Ha meg valakinek nagy genetikai elonye van az hidegen hagy.
2/8 anonim válasza:
Jelenleg pont ebbe a cipoben járok.Nemrégen mutottek.Kocogni is alig tudok.Depresszió kerulget,De edzek továbbra is.Értelme nemsok van,de legalabb tiszta a lekiismeretem.Tudom hogy én legalabb megprobaltam,meg ha nem is tudok jeleskedni a jók kozott...
3/8 anonim válasza:
Annyit vált ki belőlem hogy "Én mégjobb leszek!"
Motivál hogy mindenkinél jobb legyek mindenben.
4/8 anonim válasza:
Rám inkább motiválóan. Ha látom, hogy sokkal jobb, akkor hidegen hagy. Ne búslakodj, mert ha egyszer a szervezeted megtanult egy mozgásformát (akár sebességet), akkor utána könnyebb felfejlődni ugyanarra szintre. Én a helyedben elkezdenék extrákkal foglalkozni (megfelelő étrend, súlyzós edzés, sok alvás). Azt viszont tudd, hogy mindig lesznek jobbak (jobb genetika, nagyobb motiváció, jó dopping).
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. febr. 18. 19:43
6/8 TallandThin Boy válasza:
Mivel tudom, hogy sosem leszek a legjobb, ezért nem hat rám negatívan. Tisztában vagyok az adotságaimmal, nem vagyok csodagenetikával született egyán. Leginkább motivál egyébként, ha jó teljesítményt látok.
7/8 anonim válasza:
Engem is inspirál, de van, hogy hidegen hagy, nem láttam sosem értelmét másokhoz hasonlítgatni magam, a lehetőségeimhez mérten akarom kihozni magamból a legtöbbet!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2015. febr. 20. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!