Boxkesztyű esetében melyik a jobb a kettő közül? Illetve a bandázskesztyű jó bandázs helyett?
Figyelt kérdés
Ez itt bandázskesztyű:
Illetve a két boxkesztyű közül melyik a jobb?
Azaz mi alapján kell kiválasztani, hogy hány OZ-s kell? mert itt 10OZ-től egészen 16-ig van az egyik kesztyű, míg a másik csak 16OZ-s.
10-16OZ:
16OZ:
2015. febr. 18. 08:42
1/4 anonim válasza:
Elég a sima bandázs, a kesztyű lustáknak való. Kesztyűből pedig 10 unciásat vegyél. Edzésen téged is tízesessel fognak ütni.
2/4 anonim válasza:
6 uncia gyerek, 8 nő (általában), 10 (átlagos, férfiak által használt). Mondjuk még egy 12ig is simán elmehetsz, az is teljesen rendben van. Inkább bandázsozz, ne kesztyűzz, a bandázs az igazi. Én a helyedben 10 unciásat vennék, azzal tuti nem lősz mellé. Bandázsból pedig mindenképpen hosszabbat, könnyebb is feltekerni, és kényelmesebb is, főleg ha normális férfi méretű kezed van, nem olyan kis női mint az enyém. Remélem segítettem, és sok sikert a sportban! :)
3/4 anonim válasza:
Én is bandázst (rugalmasat) ajánlok b.kesztyű helyett.
Kesztyű méretéről írtak előttem. Én csak azt furcsállom, hogy kezdőként minek költesz rá ennyit, egy 10-15 ezres Saman boxkesztyűvel is ugyanúgy tudsz fejlődni mint egy ilyennel. De ez csak az én véleményem, tőlem mindenki arra költi a pénzét amire akarja. :)
4/4 anonim válasza:
szoval te ki tudnál adni 40 ropit egy kesztyűért? gondolom kezdőként... versenyzőként nekem a teljes felszerelésem nem fájt ennyibe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!