Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitol mulik el gyorsan az...

Mitol mulik el gyorsan az izomlaz?

Figyelt kérdés
Alitolag izo laz de en nem tudom anyu azt monta hogy izomlaz ,mar egy hete tart es csak egyre rosszabb lesz , multhet hetfon tesin 4 km futotam (minden oran 4-5 km futunk) aztan 100 felülés mind minden tesin es utana kezdetbfajni mar nagyon kedden lovagoltam szerdan usztam mert azt mondjak ha radolgozok akor jobb lesz csutortokon meg 6km futotam mi d minden csutortokon aztan a het tobi napjan semi kulonoset nem csinaltam es mar egy eve minden heten ezeket csinalom,vakami otlet hogy ez a fajdalom elmuljon

2015. febr. 18. 15:49
 1/4 A kérdező kommentje:
A labam faj
2015. febr. 18. 15:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Es sportkremet hasznalok
2015. febr. 18. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs edzés, nincs izomláz
2015. febr. 19. 09:08
 4/4 anonim válasza:
Szia! Ha izomlázad van szedj rendszeresen kalcium pezsgőtablettát és dolgozz rá, vagy még edzésen nyújtsd le az izmaidat. A hasizmodat úgy tudod lenyújtani hogy hasra fekszel és a kezeddel tolod magad felfelé, míg a lábad a földön marad kinyújtva.
2015. márc. 26. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!