Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tornáztassam a combom?

Hogyan tornáztassam a combom?

Figyelt kérdés
Diétázom,konditerembe járok,de hogy lesz a combom kisebb?Csigával csinálok lábemelést kifelé, majd befelé!Az jó?
2010. febr. 11. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Pontosan mi a problémád gyökere? Túl vaskosan izmos a combod, és az nem tetszik, vagy felesleg van rajta, és azt akarod lefogyasztani?
2010. febr. 11. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Keress a neten Bíró Icás videót. Neki nagyon jó segge van, biztos tud valamit.
2010. febr. 11. 23:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Szültem, és felesleg van rajta, de előtte sem volt túl vékony:( Egyébként elég gyorsan látszik ha elkezdem formálni.Akkor jó a csigás jódszer? Kitörést is csináljak? Gugolást?
2010. febr. 12. 07:33
 4/6 anonim ***** válasza:

A csiga nem rossz, de én nem tartom elég hatékonynak. Viszont amiket mondtál, azok nagyon jók, csinálj guggolást, kitörést. De ezektől inkább csak feszesedik a combizmod, és ugyan a felesleg is kicsit fogy róla, de nem igazán. Ha fogyni akarsz, ahhoz inkább valamilyen aerob edzés, kardiomunka kell. De ebben aztán teljes szabadságod van, hogy mit választasz, szinte midegyik ugyanolyan hatékonyan fogyaszt. Csak, hogy néhányat felsoroljak: futás, kocogás (futópadon vagy szabadban, mindegy) bicikli/szobabicikli, ugrókötelezés, aerobic... Bármi megfelel. De a legfontosabb irányelv, hogy ne nagy intenzitással végezd a kariogyakorlatokat, inkább lazán, és hosszú ideig, ugyanis a zsírégetés csak 20-30 perc után idnul be, előtte a vércukorból fedezi a szervezet az energiát. Így, ha túl nagy intenzitással csinálod, akkor előbb elfáradsz, mint zsírt égethetnél. Talán a legjobb az lenne, ha a fenti gyakorlatokból akár keverve, akár egyet kiválasztva nagyon lazán, könnyedén csinálnál egyet megállás nélkül 30-40 percig, utána pedig kitöréseket, guggolásokat, csípőtolásokat csinálnál. Ez nagyon hatékony edzés így, a combod szépen lefogyna, és feszes, nőiesen izmos lábad és feneked lenne tőle.

Remélem tudtam segíteni. Ha kérdésed van, írj nyugodtan kommentet!

Sok sikert!

2010. febr. 12. 12:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon rendes vagy!!!
2010. febr. 12. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen, és remélem, hogy hasznos tanácsot adtam! Ha bármilyen kérdésed felmerülne, nyugodtan írj még, akár privát mailt is!
2010. febr. 12. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!