14/f vagyok és kb 2 hete edzegetek otthon. Hatalmas változás vettem észre testemen. Most ez hogyvan? Lent.
Olvastam hogy jó alakért kell vagy 3-4 hónapot edzeni.Hát nemtudom hogy de nekem ez 2 hét lett.2 nap alatt majdnem 2 centivel nagyobb lett karom összesen 2 hét alatt 4 cm.Vállamon nagy "csukjám" van vagy nem is tudom hogy nevezik ezt ami eddig nem nagyon volt.Sőt még mellizmom is rendesen kifejlődött.Pedig annyit csináltam hogy napi 100 fekvőtámasz + 5 kg-os sulyzóval bicepsz,tricepsz.ENNYITT! fekvőböl több féleképpen.Nem vettem túl komolyan de csodálkoztam az eredményen.
Nah nagyábol leírtám hogy mi volt.Ezek után is erre számítsak vagy hogy lessz?Mások is izmosodnak ilyen gyorsan?Osztálytársaim el se hitték én se nagyon...Másik pedig hogy én sose sportoltam mitől volt nekem nagy mellizmom meg hát?Növekedéssel jár együtt?Mert pl sok éretteb és nagyobb meg mindenféle sportoló haveromnak így sincs...:O
hidd el, hogy ezek után 2 hónap alatt sem fog 1 centit se nőni a karod:)
én is ilyen gyorsan fejlődtem, aztán egyre lassabban és többet kellett edzeni ahhoz, hogy elérjek valamit
1. rosszul mértél valamit.
2. Valami mutáns vagy. Menj korházba, adj DNS mintát és gazdag leszel.
Nemhiszem el....Nem vagytok viccesek.Csak megkérdeztem hogy genetikához van e köze?Vagy hogy nőnek e izmok maguktol?Mert van még 1 osztálytársam ő se gyurt soha mégis izmosabb vagyok énis meg ő is mint 1 másik haverunk aki 2 éve csinálja.Én csak kérdeztem tesitanáromat is és ő azt mondta hogy van aki gyorsabban izmosodik meg az alapt testfelépítése hát mondom jo utánajárok
De ez a sok fsz itt nemtud normálisan válaszolni.Meg hlye lennék egy anonim oldalon növelni az egomat...-.-"
Nem vagyok magamtol elszálva vannak bszott rossz tulajdonságaim is szval...
ne b*sztassátok már szegényt :@
Ő csak 1 kérdést tette fel, nem kell rögtön lek*rni!!!
És igen szerintem ez genetika, te ilyen vagy, örülj neki. Szerintem azt lesz h most hirtelen gyorsan izmosodsz, aztán fog méág alakulni, de nem ennyire gyorsan.
14/L
Lehet! hogy a 20 centis kezed megnőtt, a befele horpadó melleid kilapultak ennyi idő alatt, a kezdésnél mindenkinél rohamos fejlődés figyelhető meg, ami 3-4 hónapig tart, majd lényegesen belassul. Ez az a pont, ahol az ilyen "jáééah atalmas változás vettem észre testemen. Most ez hogyvan?" kérdéseket feltevő emberek befejezik.
off: edz lábat is, mert aránytalan lesz a mostmár "kigyúrt" tested
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!