Nem megy a cigánykerék a kézenállás a fejenállás es meg a hátra felebukfenc sem mit csináljak hogy meg tudjam ezeket csinálni?
Figyelt kérdés
Rengeteget gyakoroltam a cigánykeréknél nincs valamiért nagy lendületem ez így van a kézenállásnál is még a falig sem birom ellendíteni a lábam de ha segítenek feltenni akkor meg birom magam tartani a fejenállásnál pedig vagy túllendítem vagy allig birom fellendíteni mindog máshogy sikerül a hátrabukfencnél pedig a "elgurulok" oldalra előre fele szerencsére megy de kb. egy hónapom lenne ezeket megtanulni mert a suliba ahova megyek ezek is számítanak...:(2015. febr. 15. 19:15
1/2 anonim válasza:
gondolom van tesitanárod, megkéred, hogy segítsen.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!