Miért van az hogy iszonyatosan utáom a tesiórákat de pl egy Rubint Réka vagy Béres Alexandra edzést örömmel végigcsinálok? Miért nem olyanok a tesi órák is?
Miért nem adnak több instrukciót a tanárok a gyakorlatok helyes elvégzéséhez? sokan vagytok, vagy tesz magasról a tesi órára a tanár.
"iszonyatosan utáom a tesiórákat" ez azért lehet mert mindenki utálja és ugy érzed hogy neked is utálni kell.
Miért csinálunk felülést mikor a hasprés sokkal egészségesebb? csinálj hasprést és ha a tanár rádszól, akkor neki mondjad hogy egészségesebb,vagy pedig magyarrázzal el neked miért kell a felülést csinálni.
Nah senki se szereti a tesit?:O
(:!!ÉN IMÁDOM!!:)
A kedvenc tantárgyam, 9.elején utáltam,2es voltam,aztán évvégén nagyon igyekeztem, és 4es lettem, 10be elérem az 5öst. 16éves csaj vok.
én az előző fanatikus tesi rajongó vok:D
CSak közbe eszembe jutott h lehet azért nem szerted a tesi órákat,mert h pl nagy a melled..és feszélyezve érzed magad a többi közt, viszont otthon nincsennek többiek, csak te..
Most ez ugy jutott eszembe h én miután eltörtem a lábam 4.be és egész 5.be felvoltam mentve,utána 6.ba már elég kifejlett voltam,és a többiek gúnyoltak a mellem miatt,mostanra már ugy lefogytam h ez esélytelen..:) És azota imádom a tesit, és 1jo tipp a futáshoz, gondold azt h a buszt kergeted, én ugy szoktam;)
én imádok olvasni, a kötelezőket viszont utálom ( el se olvastam egy jó párat...)
lehet, hogy hasonló a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!