Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés mellett nem leszek...

Edzés mellett nem leszek olyan vékony, mint voltam?

Figyelt kérdés

166centi 47 kiló voltam.

Rengeteget ettem, össze-vissza, minden egészségtelen dolgot. Előtte 52 voltam, 2 hét alatt jött le ez az 5 kiló, mert nagyon sokat stresszeltem.

Olyan vékony lettem, hogy kivétel nélkül mindenki mondta nekem, hogy túl vékony vagyok, a derekamat kb. át lehetett fogni.

Elkezdtem edzeni, plusz most úgy alakult, hogy ebben az évben se nem dolgoztam se nem tanultam(ezt nem akarom most részletezni, de jó okom volt rá). Ugyanolyan étkezés mellett(najó, talán még jobb), elkezdtem hízni. Először egy hét alatt 3 kiló jött fel, majd plusz még kettő, és megint kettő. Most tartok ott, hogy 54 vagyok, és NEM tetszem magamnak.

A mostani étkezésem ebből áll:

Reggeli: egy banán vagy kakaó, vagy semmi. Ebéd: főzelék egy kis hússal(pl. tökfőzelék, répafőzelék), vacsorára meg vagy az ebéd maradéka amit meghagytam, vagy pedig egy szendvics egy kis nasival.

Nyilván nem fogyókúrás, de régen ennél sokkal többet ettem(reggelire fornetti kakaóval, ebédre ugyanez, délután kávé, süti, estére kakaó, szendvics, nasi).

Nem tetszem magamnak. Az edzésem ebből áll:

100-100 lábemelés, 500 hasprés, 100-100 lábemelés, 50 páros lábemelés, 200 ilyen guggolás szerű, 100 váltott lábas hasprés, majd ismét 100 váltott lábas hasprés.

Ezt úgy, hogy 2 naponta tartok egy pihenőnapot.

A hasam nagyon szép formás lett, de az összhatás nem tetszik, szerintem nádszálan szebb voltam, mint most. Fogni meg nem tudok, még koplalással sem, inkább csak jönnek vissza a kilók. Ha nem edzenék, le tudnék fogyni?

2015. febr. 6. 10:44
 1/2 anonim ***** válasza:
2015. febr. 6. 12:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Ügyesen haladsz a tested tönkretetele felé.

Csak így tovabb.

2015. febr. 6. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!