Szi asztok! Napom nagy részét otthon töltöm, nem tudom milyen gyakorlatokat végezzek. Mit javasoltok?
Napi 50 fekvő tízes beosztással, 60 felülés harmincas beosztással és 100-100 súlyzó.
Szeretném megmozgatni minden testrészemet, tudnátok mondani ezen kívül valamit ami hasznos lehet, vagy elég ennyi? (Sovány vagyok, nem lefogyni szeretnék, csak kicsit izmosodni)
azt mondja 100-100súlyzó...
olvasd el a sárgakapszula című ebookot,
+ google -> alapismeretek (shop.builderes)-> teljes cikksorozatot elolvasni.
Légyszi aruld el hogyan leszel gyorsan izmos.
A kondis barataimmal kivancsian varjuk a megoldast mert mi se vagyunk túl izmosak pedig mi azok szeretnenek lenni. :(
Es nem az edzes a szar hanem te.
Hát pedig az a rossz hírem van, hogy ennél valami "komolyabb szart" kell csinálnod,ha azt szeretnéd, hogy értelme is legyen. És mivel okos is szeretnél lenni, érteni, h mit-miért csinálsz, jobb lenne hogyha hallgatnál 120kg-ra.
(csakhogy értsd: mijazhogy' 100-100 súlyzó? Milyen súllyal? Milyen gyakorlat? Vállra - bicepszre -tricepszre - hátra? Guggolsz vele? Remélem érted....)
Ha meg bohóckodni akarsz, akkor vegyél egy rubintréka dvdt, oszt' csókolom.
3. válaszoló: Köszönöm az elismerést. :D Immár több vagyok nálad. Nem anyázódni jöttem ide, csak segítséget kérni. Látom értelmezni is nehézséget okoz, de nem baj: Nem az edzésre értettem, hanem a tervre amelyet elém tártatok miszerint az igazodik az én elvárásaimnak (könnyed), + nem gyorsan szeretnék izmos lenni, csak KICSIT, és egyenletesen.
4.: Azt az oldalt látogattam már többször, de mint mondtam én nem kigyúrt szeretnék lenni, csak kordában tartani magam. De teszek még egy próbát, ha már mindenki ezt mondja...
5.: Köszönöm, ez már ígéretesebbnek hangzik. Sajnos húzódzkodni nem tudok itthon, de majd valahogy pótolom. Születésnapom közeledik, hátha betudok szerezni egy jó súlyzópakkot, több kilósakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!