Félúthoz érkeztem a fogyókúrámban, most mit tegyek? 21F
Nyár óta leadtam kb.20 kilót, viszont még mindig van rajtam zsír, és nem tudom, hogy kezdjek-e el erősíteni és izmosodjak, és reménykedjek, hogy aztán egy csökkentett szénhidráttartalmú étrenddel a zsírt folyamatosan sikerül leredukálni, vagy még továbbra is maradjon a kimondottan zsírégető kardioedzés +falatnyi kajabevitel?
Nagyjából 86-87 kg vagyok most olyan 2 méteres magasság mellé.
Hozzáteszem, hogy eléggé lassú az anyagcserém.
Ahogy elnézem már nem lehetsz nagyon zsíros... Egyél sok fehérjét, kezdj izmot építeni, ha továbbra is csökkentett kalóriabevitelt megtartod a zsír tovább fog fogyni rólad :) persze heti 1-2 kardio így is kell majd.
Az anyagcsere gyorsítható, íme pár kaja ami jó hatással lehet rá: kávé, zöld tea, pulykamell, szójatej, csípőspaprika (főleg jalapeno), spenót, mandula (azért ezzel vigyázz elég sok kalóriát rejt!), kurkuma, fahéj. Emellett nézz utánna mi is az a hiit (high intensity interval training) szintén gyorsít az anyagcseren, és kegyetlen zsírégető (de heti max 3szor csináld) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!