Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha ugrálós edzést végzek...

Ha ugrálós edzést végzek lakásban mennyire zavarhatja az alattam lakót?

Figyelt kérdés
1 hete költöztem egy régi, nagy belmagasságú lakásba. Szerintem elég jól hangszigetelnek a falak. Alig hallani át bármilyen zajt. Bár nem tudom egyáltalán laknak-e itt, még senkit sem láttam. :D De ha ugrálni szeretnék, az lehet dübörögne, és az alattam lakót zavarná. Esetleg ha mosógép alá való gumiszőnyeget vennék az jobban tompítaná a zajt? Vagy fölöslegesen aggódok emiatt?
2015. jan. 31. 22:11
 1/3 anonim válasza:
ezt tőle kell megkérdezni, hogy hall e bármit...nem tőlünk..
2015. jan. 31. 22:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a lenti szomszédot. Lehet tényleg nincs is. :) Nem fogok bekopogni, és azzal kezdeni, hogy zavarom-e. Inkább megvárom, hogy ő szóljon...
2015. jan. 31. 22:25
 3/3 anonim válasza:
pedig sokkal jobban veszi ki magát, ha megmutatod, hogy normális arc vagy és nem akarod zavarni, mintha az első élménye veled kapcsolatban, hogy ugrálsz fölötte.
2015. febr. 1. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!