Az normalis, hogy a spinningtol nincs izomlazam?
Figyelt kérdés
Fogyas/formalodas celjabol elkezdtem kiprobalni a konditermi aerobik orakat, trx, intervallum edzes, spinning... A trx-et nagyjabol 2-2,5 honapja csinalom es meg mindig erzem masnap a vallam, a hatam, a karom, a hasam... Spinningen eddig 4-5 alkalommal voltam, az elso 1-2 alkalom utan azert ereztem a combomat, karomat.. Viszont most pl a tegnapi edzes utan semmi... Pedig kozben meg a gatyamvol is folyt a viz, annyira tekertunk :) szerintetek ez normalis, vagy valasszak valamilyen mas mozgasformat helyette?2015. jan. 29. 06:37
1/5 anonim válasza:
miert ne lenne normalis?
nem kotelezo izomlazat erezni. Minel edzetteb leszel, annal ritkabban lesz edzes utan izomlazad.
2/5 anonim válasza:
Nem attól leszel eredményes, hogy ha izomlázad van. Egy idő múlva elmarad az izomláz.
3/5 anonim válasza:
egy kardio edzéstõl milyen izomlázat vársz? talán szívizom lázat?
4/5 anonim válasza:
A spinning egy kardio edzes,nem az a celja hogy barmit is erezz.
5/5 anonim válasza:
Én 8 hónapig csináltam és sosem éreztem izomlázat, úgyhogy szerintem nincs miért aggódnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!