Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehet izomlazam, ha nem...

Hogy lehet izomlazam, ha nem is vagyok izmos?

Figyelt kérdés

Fogyokurazni kezdtem par napja, es az elejen futottam, akkor semmi izomlazam nem volt. Mivel csipon van inkabb a felesleg, ezert megcsinaltam 100 torzsdontest oldalra, ma reggelre olyan izomlazam lett a csipom folott, pedig hajas vagyok, nincsenek izmaim. Mitol?

22L, 168 cm, 66 kg

2015. jan. 4. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Izmai mindenkinek vannak,csak neked fejletlenek. Ha nen lennenek izmaid akkor összesne a tested.

Remelem azt tudod hogy a törzsdöntögetesnek semmi köze a zsiregeteshez..

2015. jan. 4. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted csak zsírból, bőrből és csontból van a tested...?
2015. jan. 4. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan mozogtál.. ha nem vagy izmos?
2015. jan. 4. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Nem akarok ezen a bolygón élni.....
2015. jan. 4. 13:05
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon jól mondod, kérdező. Izmai csak és kizárólag annak vannak, akinek látszik. A többi embernek eltűnik, semmis lesz, szóval egyáltalán nincsen. Köztudott az is, hogy az emberi csecsemők izom nélkül születnek. De ha elkezd edzeni, egyszer csak előteremtődik. Mozogni pedig egyértelmű, hogy a nem izmos emberek varázslat segítségével, vagy az Erővel szoktak, abban az esetben, ha Jedik.

A fogyókúra egy remek útja annak, hogy elérd a célod, és tényleg a maradék izmodat is eltüntesd, csak így tovább (Y). Azon, hogy te a helyi zsírégetés tévhitében élsz, már meg sem lepődöm.

2015. jan. 4. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Ddrake, azt tegyük hozzá, hogy az Erő is afféle varázslat.

Tehát az emberek nagyobb többsége nem izomszövettel, hanem a midikoridiánok segítségével mozgatja a testét.

2015. jan. 4. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Meg azt is kihagytam, hogy sok ember nem izom, hanem agyszövetnek a hiányában is születik.
2015. jan. 4. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!