Derékból szeretnék fogyni. Milyen gyakorlatokat csináljak?
Jó akkor még egyszer leírom, mert úgy látszik nem olvasol: A KAJÁN MÚLIK!!!! Hiába mozogsz, mint az őrült, egy óra futással elégetsz 500 kalóriát, az kb. egy kakaós csiga... szóval ha nem táplálkozol helyesen akkor nem fog lemenni a fölösleg. De tőlem aztán hullahoppohatsz orrvérzésig... Nem érted, hogy nincs helyi zsírégetés??? Mindegy milyen gyakorlatot csinálsz!!
Ha hiszed ha nem...
"minden területnek megvan a maga gyakorlata, amivel lehet stimulálni a fogyást"
Nincs ilyen. A zsír egy nagy energiaraktár, a szervezeted egyenletesen fogyasztja és tölti fel. Próbáld meg egy akkumulátor bal alsó sarkából kiszívni az energiát..
Na hát akkor megint én, aki az első és harmadik voltam.
Tudod igen, nagyokos vagyok (orvosi, ditetikusi, szakedzői diploma) és ráadásul pont ehhez értek... Van mögöttem kb. 1000 lefogyasztott ember, és 30 élsportoló... ja, és én is végtelenül jól nézek ki :)
Újdonságot árulsz el igen, ezzel a stimulációs marhasággal, tekintve, hogy ilyen nincs...
Ezek után végtelenül kíváncsi lennék az étrendedre, mert valószínű, hogy az is pont annyira hiányos tudásról árulkodik, mint amit már eddig is láthattunk tőled. Nem bántás, ne sértődj meg, de te okoskodsz nem én. Ha valaki feltesz egy olyan kérdést amit te, abból rögtön kihallatszik, hogy nem nagyon érti a témát... Ez olyan, mintha azt kérdezném, hogy "tele a tankja az autómnak, merre tekerjem a kormányt, hogy kifogyjon?"
Derékból fogyni nem lehet, egységesen lehet fogyni... Semmi köze az adott izomnak a felette elhelyezkedő zsírhoz! Mi köze lenne? Amikor az izom munkát végez, akkor energiát vesz fel. Elsősorban a glikogén raktárakból, utána a mitokondriumok vagyis zsírsejtek ürülnek... méghozzá egységesen az egész testről! Ennyi, ez tény. Szóval milyen is az az étrend?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!