Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » MMA kesztyű használható...

MMA kesztyű használható zsákoláshoz?

Figyelt kérdés

Vettem egy zsákot és hozzá egy box kesztyűt,de sajnos a kesztyűben nem élvezem annyira az otthoni "edzést".

Viszont ha puszta kézzel ütőm akkor meg széjjel megy a kezem.

És ez az MMA kesztyű lenne az arany középút csak valaki mondat,hogy MMA kesztyűvel nem lehet "zsákolni"..

És ,hogy ez mennyire igaz ?

2015. jan. 24. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:

jo a zsakolasra..

nyugodtan vegyel

2015. jan. 24. 22:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi akkor már holnap beszerzem :)
2015. jan. 24. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne vegyél rövid időn belül szarrá fog szakadni, vegyél zsákoló kesztyűt vagy próbáld meg bandázzsal ütni
2015. jan. 25. 12:20
 4/7 A kérdező kommentje:

Kesztyűm mint írtam van,de azzal nem olyan élvezetes és a bandázs meg szerintem semmit nem használ mert ugyan úgy felszedi a bőrt a kezemen és a MMA kesztyű lenne szerintem a legalkalmasabb.

Nem használnám olyan komolyan csak olyan energia levezetés illetve erősítés céljából.

Csak most már végképp nem tudom,hogy meg merjem-e venni vagy nem.

2015. jan. 25. 15:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem egyszeru 30 euros mma kesztyum van.Siman birja a zsakolast.Nemmegy tonkre.Műbörös!
2015. jan. 26. 14:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Dehogy rossz a bandázs egyáltalán nem megy szét a kezet a boxzsáktól függ amugy meg nem az mma kesztyű való zsákolni.
2015. jan. 26. 17:29
 7/7 MMA-Warriors válasza:
0%
Ha igazi MMA-s vagy mindegy mivan rajtad ha félsz hogy felszakad a bör a kezeden akor mesziröl kerüld el a ketrecet haver.......
2015. márc. 1. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!