Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vibrációs tréner vagy szobabic...

Vibrációs tréner vagy szobabicikli?

Figyelt kérdés
Fogyókúrázni szeretnék most van a tescoban akciós vibrációs tréner. Nem tudom eldönteni h vibrációs trénert vegyek részletre vagy szobabiciklit. 20 kiló feleslegtől szeretnék megszabadulni.
2015. jan. 24. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
41%

Szobabiciklit.

Vibrációs tréner nem mindenkinek ajánlott, tehát mellékhatásai vannak. Ezen kívül már lassan minden utcasarkon van valamelyik szalonban. Harmadrészt beszélgetést hallottam, ahol közölte a nő, hogy nem fogyott egy kilót se, hanem átalakult. Igy aztán fogyás nuku és mégis egy életre hozzá vagy kötve egy géphez.

Leginkább az étkezésedet kellene módosítani, ha fogyni akarsz, de remélem ezt tudod.

2015. jan. 24. 14:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Az étkezést azt mindenféleképp fogom módosítani. Igazából ez szülés után visszamaradt súly. Csak a táplálkozás mellé valamilyen mozgásformát is akarok.
2015. jan. 24. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Első: Megkérdezhetem, hogy mivé alakult át? :D A nő alakult át valamivé?
2015. jan. 24. 15:33
 4/8 tkodit ***** válasza:
68%

Ha fegyvert tartanak a fejemhez, hogy meg kell vegyem valamelyiket, akkor a szobabiciklit választanám. Hogy miért? Mert az legalább egy mozgásforma, ergo van valamilyen hatása, ellentétben a vibrációs trénerrel.

Egy dolgot jegyezz meg: jelenleg nem tart ott a tudomány, hogy kemény edzés, és normális étrend nélkül BÁRMILYEN eredményt elérj a testeddel kapcsolatban. (zsírleszívást leszámítva persze)

A vibrációs tréner 100 forintos áron is sokba kerül, mivel NEM ÉR SEMMIT. Megfelelő étrend mellett se, anélkül meg aztán még kevésbé.

Az otthonra vett fitnesz eszközök kivétel nélkül porosodni szoktak egyébként a tapasztalataim szerint. Egy régóta sportoló, mozogni szerető embernél ez másképp működik, de (elnézést az általánosításért) a hozzád hasonló esetekben általában nem szokott beválni. Szimplán nem lesz hozzá elég motivációd, pláne ha egy ilyen valóban unalmas mozgásformát választasz. Egy csoportos edzésformát, vagy valamilyen bérletet ajánlanék, ami motivál arra, hogy kimozdulj otthonról, és elmenj az edzésre. Azt is el lehet kummantani, de az otthoni szobabiciklizést még inkább.

Ahogy említettem, az étrend is hihetetlenül fontos. Ezzel hogy állsz?

2015. jan. 24. 16:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Eldőlt. Ellakptikus trénert vettem részletre. Tudom h sport és egészséges étkezés a fogyókúra alapja. Már egy ideje tartom de sport nélkül nincs tartós eredmény és érzem is a testemen h kell a mozgás.
2015. jan. 24. 20:42
 6/8 anonim ***** válasza:

# 3.: Ennyit hallottam, megadom a szalon címét, ahol egyébként szolizni szoktam, kérdezd meg a recepcióst akinek büszkén mondta már más is, hogy milyen jó is ez a gép :DD. Biztos nem a zsírja alakult izommá.. de hát valamivel csak meg kell magyaráznia miért nem edzésre jár inkább és eszik kevesebbet :)

Kérdező: Jó döntés volt. Jó fogyást és később szinten tarást :)

2015. jan. 25. 15:04
 7/8 Szűcs István Mihályn válasza:
Nekem van, és nagyon jó. Igaz, hogy csak egy hete van meg, de közel 1,5 kg-ot már fogytam és az étkezésemen még csak nem is változtattam. :)
2018. dec. 6. 13:44
 8/8 anonim válasza:
A 7. Mindenhova ezt válaszolja...biztos megfizetik érte😂
2021. dec. 29. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!