Milyen sportot ajánlotok egy 15 éves fiúnak hobbiszinten?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben eldöntöttem, hogy valamit kellene sportolnom. Eddig csak a tesiórákon mozogtam, meg néha egy kicsit fociztam, de már a baráti körömben senki nem focizik, és én se tartom magam benne jónak. Milyen sport lehet hasznos, illetve melyik fejleszti a testem 15 évesen a legjobban? Nem gondolok testépítésre meg ilyenek...2015. jan. 24. 10:48
11/14 A kérdező kommentje:
Mint írtam is, szívesen focizok, tesiórákon nem szerettem sok mindent, de pl. a futások meg az ilyen kiütősfélék azért tetszettek. Igazából nekem mindegy hogy egyéni vagy csoportos, nem zárkózom el egyiktől sem :)
2015. jan. 30. 15:23
12/14 anonim válasza:
Elfogult vagyok,mert mindig is futottam.Egyszerű tanács lesz ,de kezdjél el futni.Kis távokkal el lehet kezdeni,kicsi örömök fognak érni,aztán ahogy erősödsz ,egyre nagyobb távokat fogsz megtenni egyre gyorsabban és egyre nagyobb örömed lehet benne,
13/14 A kérdező kommentje:
És azt hogy? Menjek ki az utcára és szaladgáljak? :)
2015. febr. 2. 14:57
14/14 anonim válasza:
Most ugratsz,vagy tényleg ilyen értetlen vagy ?
Tehát a lényeg,hogy keress magadnak valami kevésbé aszfaltos terepet,szerintem a lakóhelyed környékén ez nem nehéz.Kezdésként nem kell komoly felszerelésben gondolkodni,elég egy futócipő,tornacipő ,meg valamilyen melegítő .Célszerű lenne műszálas alsótrikót beszerezned,mert télen az izzadság kellemetlen,ha magába szívja a pamutpóló.Egy vékony sapka,esetleg kesztyű,aztán irány a terep.Kezdj lassú tempóban,kocogással és rövid távot.Nehéz megmondani mennyit ,de először kb.2 km.-t.a szervezeted úgyis megmondja mennyivel növelheted a távot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!