Szerintetek jó, ha így edzek? 13L
Heti 2x járok spinningre, és 1-2x úszásra. Otthon minden nap csinálok 100 felülést és női fekvőtámaszt, meg 50 guggolást és kitörést, csak azokon a napokon nem, amikor spinningen vagyok. Ha jó idő lesz, majd futok is. Nem vagyok kövér, de szeretnék izmosabb és vékonyabb lenni.
Étrend: Reggelire, tízóraira, uzsonnára gyümölcsöt eszek, vacsorára barna kenyeret zöldséggel, ebédre meg húst, pörkölteket, spagettit, fasírtot, stb. Szerintetek ennek van értelme?
(Eddig tízóraira és vacsorára csak péksütit ettem, meg sok csokit, és nem sportoltam, csak néha-néha eljártam úszni.)
Nem jó.
Teljesen összecsapott es ertelmetlen.
Komoly eredmeny nem lesz vele.
hát, valóban nem igazán jó. inkább ajánlom, hogy csinálj feygencedzést, ahhoz nem kell semmi eszköz.
étrend meg 3-4 óránként egyél, minden étkezés tartalmazzon fehérjét, szénhidrátot, zsír, kivéve az utolsó étkezés, akkor nem kell szénhidrát.
-fehérje: kb 1,5-2 g/ttkg
-szénhidrát: kb 3-4 g/ttkg, de ezt ki kell próbálgatni, hogy mennyinél kezdesz hízni /fogyni
-zsír 0,5-1g /ttkg
a gyümölcsben baromi sok a cukor, én nem mondom hogy nem lehet enni, de ne ez adja már az étkezésed alapját. gykaorlatilag értékes tápanyag nincs benne, csak valamennyi vitamin, ami meg nem elég.
sok sovány husi, teljes értékű szénhidrátok: rizs, köles, zabpehely, teljes kiőrlésű tészta. a kenyér nem túl jó. sok zöldség és telítetlen zsír (lenmag, kókuszzsír, olivaolaj, dió stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!