Kockahas egy hónap alatt? Vélemények?
Ma találtam ezt a cikket a neten: [link]
Meg kell osztani Facebook on a kepet, hogy megnézhesd, ezért leírom milyen gyakorlatokat ír:
Naponta: 30 emelt dérd + hasprés
30-30 váltott térdérintés fekve
20 lábemelés
20-20 váltott térdérintés lebegően
30 térdemelés lebegőülésben
20 sarokérintés
1 perc hidratálás
20 "superman" póz
Nem igazán értek hozzá, viszont új évi fogadalmaim közé tartozik hogy a nyáron kicsit formába hozom magam. Úgy gondoltam nyáron minden nap reggelente elmennék futni, miután vissza tértem a futásból elvégezném azokat a gyakorlatokat amiket leírtam, esetleg kiegészítem fekvőtámasszal, utána pedig kézi súlyzóznék.
Mivel mint írtam nem igazán értek hozzá, ezért szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek azokról a gyakorlatokról? Tényleg ilyen hatást hozhatnak 1 hónap alatt? Esetleg ha nem 1 hónap alatt, de 2-3 hónap alatt látszódni fog majd az eredmény? Esetleg a gyakorlatok számán kellene majd a későbbiekben növelni?
Még valami: 16 éves vagyok, ezért nem szeretnék még edzőteremben elkezdeni edzeni, ezért gondoltam hogy itthon kezdek valamit magammal, és ezek a gyakorlatok elég szimpatikusnak tűnnek. Edzőterembe később, 18-19 évesen kezdenék majd el járni.
Előre is köszönöm a segítséget, tanácsokat.
Azért, mert több helyen olvastam hogy fiatalabb korban tönkre teszi a gerincet, és ismerem is olyat aki 14 évesen kezdett el kő keményen edzeni, mára pedig reggelente alig bír felállni. Tudom, nem minden gyakorlat terheli a gerincet, de jobbnak látom ha itthon először kicsit formába hozom magam, úgymond egy alap izomzatot felveszek, aztán majd később elkezdem az edzőteremben.
Lehet kicsit rosszul fogalmaztam, én nem szeretnék tomény izom lenni pár hónap alatt,csupán egy normálisabb testet, izomzatot akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!