Szerintetek ha valami intenzív mozgást behozok az életembe és a kaján nem változtatok attól lehet fogyni?
Igazából a kaján nem is nagyon kéne változtatnom, mert mint cukorbeteg, így is ki vannak iktatva a cukrok és sok más szénhidrát. De fogyni szeretnék, eddig még semmit sem próbáltam.
16/L
Cukorbetegek is sok szénhidrátot esznek, lenyomják inzulinnal, a cukorbetegséget félrekezelik, és általában nagyon sz.arul esznek..
Amúgy ki kell próbálni, ezt csakis így tudhatod meg. Elméletileg fogyhatsz, ha ugyan úgy eszel de többet mozogsz. Gyakorlatilag...
Szia!
Lehet fogyni valamennyit, de 8 kocka nem lesz attól :)
Az intenzív mozgás befolyásolja a vércukor szintedet, mielőtt elkezdenél valamit kérdezd meg az orvosod.
Sok sikert!
Vegyél pulzusórád, mert a túl magas pulzus felfele viszi a cukrot, a többi meg lefele. Nekem futásnál megy lassan lefele, de pl. bicajnál meredeken lefelé.
De úgy is neked kell kitapasztalni. nekem az intenzív sport miatt felére csökkent az inzulin igényem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!