T.B 16 kérdése:
Személyi edzőként mennyit kereshetnék?
64000ft-től a csillagos égig, ez csak rajtad, az agilitásodon, hozzáértéseden és megnyerőségeden múlik.
2015. jan. 17. 21:08
2/16 A kérdező kommentje:
Te ebben a munkába vagy? mert én már meg mondom őszintén hogy mindent olvastam 1000Ft/órabér 3000Ft/órabér meg mindent.olyan nincs hogy fel vesznek egy edzőterembe és fix fizó?
3/16 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok hol érdemesebb inkább ezt a szakmát űzni?
Ha döcög a szekér:
Egész héten a lábadat lógatod, akkor is összejön havi 8-10.000ft, mert minden héten van 2-3 ember, aki engem választ :)
Ez a 2-3 ember semennyre sem terhel le, az egész hetem szabad.
Ha fut a szekér:
Ilyenkor vagyok boldog, nem dolgozom magamat halálra, van elegendő szabadidőm, de nem is unatkozok, akkor havi 60-100.000ft jön össze.
Ha mindenki engem akar:
Határ a csillagos ég, de számíts rá, hogy fáradt leszel, unott és fásult egy idő után!
2015. jan. 18. 00:33
5/16 A kérdező kommentje:
Értem köszi! akkor ne vegyem biztos pénznek ezt a szakmát? Ezt az álmot valósítsam meg vagy inkább azt hogy be kerüljek a TEK-be?.Vagy inkább nézzek más után? MErt azt mondják hogy a TEK és bármilyen ilyen szakma öli a magán életet és tönkre mennek a magán kapcsolatok mivel perces készenlétbe kell lenni.De azon is gondolkodtam hogy Gépészmérnök e legyek és külföldön Német.O.-ba helyezkedjek el mert bátyám kinn él és mérnök gondolom tudna segíteni de nem áll közel hozzám ez a szakma inkább mint írtam a TEK és az edzősködés mi legyen? :D HELP! Pls!
jó most felsoroltál 3 teljesen különböző területet... mi hogy segítsünk, ha egyáltalán nincs 1 vonal amin elindulnál, csak egy álmodozó kisfiú vagy?
legyél asztalos.. nekem megvan belőle az évi 3-4millió.
2015. jan. 18. 14:17
7/16 A kérdező kommentje:
Asztalosként évi 3-4 millió Magyarországon? nem te vagy inkább az álmodozó? vagy valami vezérigazgató vagy és te csak a pénzt számolod? Na m1 már döntöttem kösz.
Az edzősködést csak akkor válaszd, ha ez- az életed, szívvel lélekkel!
Nem másodállásban csinálod, hanem csak erre fordîtasz időt!
2015. jan. 18. 19:38
Mégegy érzéketlen tuskó, aki a pénzre hajt nem kell ebbe a szakmába!
Van elég nem ide való!
2015. jan. 18. 19:40
10/16 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az hogy azzal csinálnám! Mert tényleg szeretem csinálni meg minden csak kíváncsi voltam hogy hol járnák vele a legjobban mert tudod "érzéketlen tuskónak" nevezett illető ez nem kevés pénzzel jár..ahhoz hogy jól is nézz ki ám kell sok tejbe tök!
Kapcsolódó kérdések: