Milyen női futócipőt tudnátok ajánlani?
Szeretnék futni, amihez szeretnék egy rendes futócipőt, ami bírja a strapát, kényelmes, jól tartja a lábat. Az ára egyelőre mindegy, illetve nem tudom belőni, hogy kb mennyibe kerülhet egy rendes cipő, ami ér is valamit és nem csak a márkát kell megfizetni.
Köszönöm!:)
Milyen terepre kell ?
Hol élsz ? Pl.Budapest környékén könnyebb találni jó cipőt.
Javasolt márkák:Asics,New Balance,Saucony.
Jogos kérdés, az lemaradt, hogy Budapesten élek, így nagyrészt valószínűleg a Margitszigetre fogok kijárni.
Köszönöm! :)
Szerintem menj be egy Spuri boltba, mert ott tudnak tanácsot adni és sokféle cipőjük van. Megnézik a talplenyomatod, és azt is, hogy hogy futsz az egyes cipőkben.
Nekem Adidas Supernovám van, amit az ott ajánlottak közül választottam, és nagyon szeretem, azóta sem a térdem, sem a bokám nem fáj. Magamtól ki nem találtam volna azt sem, hogy több számmal nagyobb cipőt kell venni hosszabb távú futáshoz.
Igazából már a tanács miatt is megéri bemenni hozzájuk, de én a cipőt is ott vettem, nem volt drágább mint máshol.
Amúgy én először egy egyszerű sportcipőben futottam, hogy lássam, mennyire gondolom komolyan. Mikor megfájdult a térdem, akkor láttam, hogy érdemes beruházni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!