Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen női futócipőt tudnátok...

Milyen női futócipőt tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Szeretnék futni, amihez szeretnék egy rendes futócipőt, ami bírja a strapát, kényelmes, jól tartja a lábat. Az ára egyelőre mindegy, illetve nem tudom belőni, hogy kb mennyibe kerülhet egy rendes cipő, ami ér is valamit és nem csak a márkát kell megfizetni.

Köszönöm!:)

2015. jan. 14. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem a decathlonos kalenji van, még olcsó is, és nagoyn szeretem :)
2015. jan. 14. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Milyen terepre kell ?

Hol élsz ? Pl.Budapest környékén könnyebb találni jó cipőt.

Javasolt márkák:Asics,New Balance,Saucony.

2015. jan. 14. 14:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Jogos kérdés, az lemaradt, hogy Budapesten élek, így nagyrészt valószínűleg a Margitszigetre fogok kijárni.

Köszönöm! :)

2015. jan. 14. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Nike air max+.
2015. jan. 14. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Olvass utána, hogy mi alapján kell futócipőt választani (pl. itt: [link] ). Nézd meg, hogy a te lábadra milyen cipők passzolnának vagy kérdezz szakembereket futócuccokkal foglalkozó boltokban. Próbálj fel néhányat, és az alapján dönts. Így látatlanul nem lehet tudni, hogy ami nekem jó cipő, az nálad is beválna-e.
2015. jan. 14. 21:20
 6/7 anonim válasza:
100%

Szerintem menj be egy Spuri boltba, mert ott tudnak tanácsot adni és sokféle cipőjük van. Megnézik a talplenyomatod, és azt is, hogy hogy futsz az egyes cipőkben.

Nekem Adidas Supernovám van, amit az ott ajánlottak közül választottam, és nagyon szeretem, azóta sem a térdem, sem a bokám nem fáj. Magamtól ki nem találtam volna azt sem, hogy több számmal nagyobb cipőt kell venni hosszabb távú futáshoz.

Igazából már a tanács miatt is megéri bemenni hozzájuk, de én a cipőt is ott vettem, nem volt drágább mint máshol.

Amúgy én először egy egyszerű sportcipőben futottam, hogy lássam, mennyire gondolom komolyan. Mikor megfájdult a térdem, akkor láttam, hogy érdemes beruházni.

2015. jan. 16. 00:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Én alapból kissé térdfájós vagyok, így mikor felmerült, hogy ettől függetlenül szeretnék futni, azonnal gondoltam, hogy rendes cipő kell, de nem tudtam, hogy vannak ilyen jó üzletek is, ahol nem csak pénzt igyekeznek legombolni az emberről. Köszi! :)
2015. jan. 16. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!