Futócipőt tudnátok ajánlani kb.20ezres kategóriáig?
Figyelt kérdés
Skechers go runt néztem, könnyű, kényelmes, de olyan rugalmas az anyaga, hogy félek nem bírná tovább pár hónapnál.2014. márc. 31. 22:27
1/2 anonim válasza:
Nincs tapasztalatom vele, de ahogy olvastam (ha jól értettem) ez inkább egy minimalista cipő, azaz kevesebb benne a támasztás, csillapítás. Ezeket általában azoknak ajánlják már, akik régóta futnak. Kezdőknél sokszor az edzetlen szalagok, izomzat, rosszabb futótechnika miatt rendszeresen ilyenben futva sérülés is lehet a vége.
Másrészt ennek valami különleges kialakítása van, a talp középső része vastagabb, kimondottan a talpközépre érkező technikához van fejlesztve. A legtöbb futócipőben viszont a saroknál van a legnagyobb csillapítás, mert legtöbben sarokra érkezve futnak.
Húszezerből már lehet jó cipőt venni. A Saucony nagyjából ez az árkategória, de a leértékeléseket is érdemes figyelni más márkáknál is.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
2014. ápr. 1. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!