Milyen futócipőt vegyek?
Figyelt kérdés
Legtöbbször futópadon futok. Jelenleg egy saucony cipőm van szeretem igazán jó benne futni! De lehet nevetni de nekem nagyon fontos hogy csajos legyen jól nézzen ki! Szóval vagy nike vagy saucony de milyet érdemes venni! Éllégé sokat szoktam egyhuzamban futni egy két órát is akar egy héten többször! Előre is köszönök minden választ!2014. febr. 17. 23:19
1/2 anonim válasza:
terepviszonyoknak megfelelõt + tudd meg, hogy pronáló szupináló vagy normál lábad van, értelemszerûen a megfelelõt...
Ha neked a kinézet a lényeg, de közben nem a lábadhoz és terepviszonyhoz megfelelõ a cipõ, azzal szépen lassan kinyírod az izületeidet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2014. febr. 24. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!