Melyik futócipőt vegyem a kettő közül?
Figyelt kérdés
Van két futócipő amit néztem az egyik az asics Super J 33 a másik meg az asics gt 3000 2. Ezekkel van tapasztalata ,hogy melyik a jobb és miben? ÉS amúgy egy gt 3000 2 jobb mint egy gt 2000 2 ? Amúgy még nem tudok sokat futni de késöbb el szeretnék jutni a félmaratonig tehát hosszú távra kéne. 50 kilő körül vagyok fiú és befelé dől a bokám ha esetleg tudtok ezeknél job cipőt ebben az árban nekem akkor írhatnátok2014. febr. 26. 23:27
1/1 anonim válasza:
asics gt 3000 2 az a jó én ajánlani tudom:) atlétikázom abban van hosszú táv is és az egyik csapattársamnak ugyan ilyen cipője van több mint 2 éve, és imádja azt mondta h az ő bokáját végül is jól megtartja bár neki nem dől befelé a bokája. szerintem a másik amit írtál az nem annyira bokatartó mint a 3000-es... hát a különbség tulajdonképp az h a asics gt 3000 2-nek hosszúkásabb a cipő orra, a másik viszont kisebbnek tünteti fel a lábad, össze nyomotabb az orra. am nemtudom a kettő közül melyik a kényelmesebb de én a-nike dual fusion women- használom de én nem futok versenyszerűen hosszú távot,(max 800m futok versenyen ezzel inkább gátra, távolra használom edzéseken) hosszú távra kifejezetten az asics cipők a legjobbak;) a tájfutóknak nagyon soknak olyan van:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!