Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen táplálék kiegészítőket...

Milyen táplálék kiegészítőket kell szedni, enni, hogy ne legyen löttyedt a bőr fogyás után?

Figyelt kérdés

1 éve lefogytam 7-8 kilót, minden nap futottam, aerobicoztam. 175 cm és 65 kg volt a kiindulás, tehát alapvetően átlagos voltam, de kimondottan vékony szerettem volna lenni. A végeredmény viszont az volt, hogy vékony voltam ugyan, de a fenekemen úgy éreztem, mintha a zsírpárna eltűnt volna, és egy "üres zsák" lenne a bőröm... :S

Többek használnak mindenféle BioTech USA termékeket meg nem tudom, mik vannak még, sosem életem ezekkel, nem értek sajnos ehhez.

Van ötletetek a megoldásra?

2015. jan. 12. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Azert lóg mert nincs rajtad semmi izom. Ahhoz meg edzes es jó etrend kell,a tapkieg semmit se csinal.
2015. jan. 12. 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez azért van mert gyorsan fogytál, idővel helyrejön :D
2015. jan. 12. 11:51
 3/5 anonim válasza:
Bcaa,vitamin veszesítiba bőrt
2015. jan. 12. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:

ezért nem kéne ész nélkül baromi rövid idő alatt sokat fogyni izom nélkül.

a megoldás súlyzós és aerob edzés kombinálása sázlkásító diétával. csodaszerek nincsenek. vannak táplálékkiegészítők, amik segítik a fogyást de alapvetően az a cél, hogy lassan fogyj le, edzéssel.

most azt tudom ajánlani, hogy kezdj el erősítő súlyzós edzést, tömegnövelő étrenddel. valószínűleg minimális lesz a zsírosodásod ellenbn izmot fgosz építeni, ha jól csinálod. a tömegnövelésnek pedig olvass utána

sargakapszula.hu

shop.builder.hu

2015. jan. 12. 12:21
 5/5 anonim válasza:
100%
Az aerobic pont ezért nem ér semmit, mert lemegy a zsír, de nem épít semmi izmot, szóval löttyedt lesz a segg. Súlyzós edzés, RENDES ÉTKEZÉS! Ne aggódj, nem leszel rettentő izmos egy kis súlyzós edzéstől, viszont szépen fog épülni annyi izom, hogy kitöltse az űrt és rendes, feszes, gömbölyű popsid lesz. Hajrá!
2015. jan. 15. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!