Milyen táplálék kiegészítőket kell szedni, enni, hogy ne legyen löttyedt a bőr fogyás után?
1 éve lefogytam 7-8 kilót, minden nap futottam, aerobicoztam. 175 cm és 65 kg volt a kiindulás, tehát alapvetően átlagos voltam, de kimondottan vékony szerettem volna lenni. A végeredmény viszont az volt, hogy vékony voltam ugyan, de a fenekemen úgy éreztem, mintha a zsírpárna eltűnt volna, és egy "üres zsák" lenne a bőröm... :S
Többek használnak mindenféle BioTech USA termékeket meg nem tudom, mik vannak még, sosem életem ezekkel, nem értek sajnos ehhez.
Van ötletetek a megoldásra?
ezért nem kéne ész nélkül baromi rövid idő alatt sokat fogyni izom nélkül.
a megoldás súlyzós és aerob edzés kombinálása sázlkásító diétával. csodaszerek nincsenek. vannak táplálékkiegészítők, amik segítik a fogyást de alapvetően az a cél, hogy lassan fogyj le, edzéssel.
most azt tudom ajánlani, hogy kezdj el erősítő súlyzós edzést, tömegnövelő étrenddel. valószínűleg minimális lesz a zsírosodásod ellenbn izmot fgosz építeni, ha jól csinálod. a tömegnövelésnek pedig olvass utána
sargakapszula.hu
shop.builder.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!