A zabpelyhet meg lehet ilyen állagúan enni?
Figyelt kérdés
Joghurtba szoktam belekeverni, de most úgy csináltam, hogy megdaráltam kávédarálóban, szinte liszt finomságú por lett belőle, és ezt tettem a joghurtba, így egy sűrű masszát kaptam (mint amikor habarást csinál az ember). Ezt így meg lehet enni, vagy káros lehet a gyomornak?2015. jan. 10. 10:04
3/4 anonim válasza:
Van olyan, hogy zabpehelyliszt, ez is az lett gyakorlatilag. Edd meg nyugodtan, sőt kísérletezni is lehet vele főzésnél, mi pl így csináljuk barátnőmmel a túrógombócot, zabpehelyliszttel.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak azért bizonytalanodtam el, mert olvastam, hogy a lisztet nem jó nyersen enni, de gondolom, az akkor búzalisztre vonatkozhatott. (És én gyakorlatilag lisztté őrőltem a pelyhet, de ez ugye zab volt.) :)
2015. jan. 10. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!