A futógép honnan tudja, hogy a sétával vagy a kocogással mennyi kalóriát égetek?
méri közben a pulzusod! :) ezért kell a súlyod és a magasságod és és korod! de ezek nem olyan biztosak igazad van!ha tutira akarsz menni hogy hány kalóriát égettél el akkor szerezz be egy polar órát!ami méri a pulzusod övvel!ez pontos adatokat mér le! a 340Kcal reális 1 óra futás alatt ha alacsony pulzusszámon csinálod az edzést!
ha ez segít,én ma bicajoztam bent görgőn 1óra30percet! 140es átlag pulzussal a maximum pulzus volt 176bpm és így égettem el 673Kcal-t! :)
Életkort nem kérdez, de még nemet sem, csak a súlyt. És pulzust sem mér folyton, csak ha odateszem a kezem. Ezt pedig kocogás közben ritkán teszem, nem valami kényelmes. :)
Meglepő, hogy 1 óra kocogás tényleg csak ennyi kalória. De azért az mégsem lehet, hogy gyorsgyaloglásban is ennyi... Vagy igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!