Szerintetek ér valamit az iskolában a "Minden napos testnevelés"?
Ér valamit ha ugy is étkezik az illető (Én) leírom megjegyzeném:hogy nyáron sokat fogytam mert 94Kg voltam és többet is ettem de megint fogyni akarok, egynapi étrendem és ha tudnátok egészítsétek ki vonjátok le egyébként 184cm/86kg 14/F és Juliusra 68Kg akarok elérni az a hétköznapi étrendem:
-Iskolához fel kelek: 7:20 otthon nem szoktam reggelizni
- 9:50 tízórai (Menza) Általában: Vaj,Kenyér,Párizsi+Tea
- 14:20 Gulyásleves, 2db Pogácsa,- uzsi 1 müzliszelet
az uzzsonát is eggyütt kapjuk az ebéddel amit vissza fele a suliba elszoktuk majszolni
Vacsi 18:00 (Ha éhes leszek akkor egy Májkrém ,zsemle,+tej a vacsi, Mint ahogy fent említtetem megint fogyni akarok eztért ma csak 0,5 kg mandarint és egy fürt szőlőt ettem, +30 gugolás,és 2,5perc hasprés ÍRJÁTOK le mit ajánlotok (egyszerű étrendel) direkt azért írtam hogy egyszerű étrendel mert unom már az ilyen különleges olyan különleges cuccokat ELSZÁNT VAGYOK EZÉRT BÁRMILYEN TORNA MOZDULATOT ÉS EGYSZERŰ ÉTRENDET Írhatok Előre is nagyon Köszönöm és Betartom az írt módszert :-)
ez a tesi ora baromsag mert csak megutaltatjak a diakokkal a mozgast
magambol kiindulva ha nem lenne tesiora ha nem is minden hetvegen de 2 hetvegente eljarnek nagyokat setalni es talan meg futnek is is minden hetvegen legalabb egy orat bicikliznek illetve nyaron nyariszunetbe ezek egy heten belul ketszer tortennenek meg
most tudod mit csinalok? hazaerek lepunnyadok a gep ele es ez van nyari szunetben is... szunetet filmnezessel punnyadassal gepezessel es ha esetleg akad vmi sokat fizeto melo azzal toltom :)
1 metert nem mozgok onszantambol sport celjabol
en az oktatasbol kivennem aki akar fog mozogni aki nem talal modot ra hogy ne tegye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!