33 évesen érdemes még bunyózni tanulni? Mit?
Kevesebbnek érzem magam amiért nem tudok bunyózni,nem ismerek semmilyen harcművészetet.
Hiányzik belőlem az ehhez szükséges agresszivitás ezt elmondom.
Nagyon érzem a hiányát ráadásul úgy érzem valami férfias dolgot nélkülözök.Tuti az önbizalmamra is kihat.
Jó lenne ha tudnék ütni,rúgni,vágni.
Csak hát viszonylag távol áll tőlem a ilyesmi és évekbe telik bármit is megtanulni.
Meg már nem vagy 15 éves.
Mit olyasmit lenne érdemes tanulnom amit használni is tudnék?
Van még értelme? Mert eredményt már nem érhetek,ebből nem lesz verseny és mire használható tudást szerzek...
Megérni még ennyi idősen az áldozatot?
Egy alamuszi nyuszinak?
Mert a mozgással indokolni, hogy járjak önmagában kevés. Akkor van más is ami talán jobban megy.
Vagy ezt már inkább hanyagoljam és keressek más sportot?
El ne temesd már magad 33 évesen, van olyan edzéstársam, aki 48 évesen kezdett el boxolni... Én 34 évesen kezdtem...
Meg bármit tanulhatsz, de ahol szívesen fogadnak túlkoros kezdőket:
- Ökölvívás, thai box, kick box, savate -- és ezekben simán eljutsz 4-5 év alatt egy használható szintre
- brazil jiu jitsu (BJJ) -- földharcra kihegyezett testharcos rendszer, itt is foglalkoznak veled rendesen
- Karate, kung-fu, aikido -- ha a művészet része érdekel inkább
Nyomasd csak bátran. Én is most kezdtem el boxolni 27 évesen, egy pár hónapja, és abszolút élvezem. Nem látom semmi akadályát annak, hogy egy normális szinten megtanuljam pár év alatt.
Abba gondolj bele, hogy ha most elkezded, 35 éves korodban már faszákat tudsz majd sparringolni edzőtársakkal, és lesz egy alap kiállásod és némi ökölharcbeli tapasztalatod.
Amiket szerintem nem érdemes ennyi idősen, azok a keleti, harcművészeti stílusok, mint a kung fu. Persze embere válogatja, de amikor én belekóstoltam a ninjutsuba, azt tapasztaltam, hogy ezeknek a harci stílusoknak a mozgásvilága az én európai stílusú mozgásomnak nagyon idegen. Ezt gyerekként szerintem még elég jól el lehet sajátítani, de ennyi idősen már nehezebb. De simán lehet, hogy hozzád meg ez áll közel, érzi amúgy azt az ember.
Az agresszión meg ne aggódj. Én sem vagyok egy vadállat, de ez nem is tisztán erről szól. Ez pont inkább az agressziónak a kezelésére tanít meg. Mások és a te agressziód kezelésére.
Ökölvívás neked kiváló!!
Sok sikert kívánok hozzá hajrá!!!!!
38 évesen kezdtem boxolni nőként(!), és az edzőm odavolt, hogy milyen tehetséges vagyok. Úgyhogy ne sírjon a szád 33 évesen.
De a szövegedből úgy látom, hogy neked úgyis felesleges, mert csak egy önsajnáltató kis punсika vagy.
"úgy érzem valami férfias dolgot nélkülözök"
Például a golyókat mindenképpen.
"Jó lenne ha tudnék ütni,rúgni,vágni."
Vágni az orvosin meg a szakácsiskolában tanítanak meg. Lehet, hogy inkább oda kéne beiratkoznod, hogy majd egy fincsi tortát süss a férjednek.
"Meg már nem vagyok 15 éves."
Inkább tizenkettőnek látszol a picsogásod alapján...
"Mit olyasmit lenne érdemes tanulnom amit használni is tudnék?"
Rúdtáncot?
"Mert eredményt már nem érhetek,ebből nem lesz verseny"
És mi a tökért akarsz te versenyezni?
Az már nem is eredmény neked, hogy az életed megvédésére növekszik az esélyed?
"Mert a mozgással indokolni, hogy járjak önmagában kevés. Akkor van más is ami talán jobban megy."
Persze, eljárhatsz táncórára is, aztán majd mikor a cigányok este a sarkon elkérik a mobilodat, majd előadhatsz nekik egy kis táncot, hátha elszaladnak tőle.
"Vagy ezt már inkább hanyagoljam és keressek más sportot?"
Kapd össze magad, te szerencsétlen, és irány a terem.
1 szerintem nem nő vagy
2 nem sikerült hasznos választ adnod
3 a bunkó stílusod miatt le is pontoztalak
ha tényleg nő vagy akkor máshol és másnak verd a brét, hogy milyen kemény vagy.
"szerintem nem nő vagy"
Szerintem nem férfi vagy.
"nem sikerült hasznos választ adnod
a bunkó stílusod miatt le is pontoztalak"
ÚRISTEN, most mi lesz?!?!
Jaj, csak nem megbántottam a kis finom rózsaszínű törékeny lelkedet?! Akkor most gondolom patakzik a könnyed egyenesen bele a csokis jégkrémbe, amit bömbölve lapátolsz befelé pizsamában, a konyhakövön ülve a frigó előtt.
Nagyon fáj most ott belül? Akarsz róla beszélni?
Átmegyek és befonom a hajadat meg megnézünk egy csajos romi filmet, jó lesz? Attól majd jobban érzed magadat!
Arra akartam utalni, hogy kulturáltabban is el lehet mondai egy véleményt.
Ha azt hiszed, hogy bármilyen szinten is érzékenyen érintett a véleményed akkor tévedsz.
Egyszerűen tapló vagy !
Biztos ilyen-olyan komplexusokkal küzdesz, hogy csak így tudsz véleményt nyilvánítani.
Nem a frigo előtt vagyok. Tudod mit csinálok. Rajtad mosolygok, hogy vannak ilyen emberek !
Azt sem értem minek veszem fel itt a lapot? Tényleg nem vagyok normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!