Miért recseg a térdem guggolásnál? (Részletesebben lent)
De biciklizni szoktam, meg ugye tesink is van heti három alkalommal: azért meg van mozgatva a térdem rendesen. Csak azt furcsálom, hogy csak guggolásnál van ez a recsegés. Soha máskor nincs ez. Csak és kizárólag akkor...:/
De azt mondjátok, hogy nem a korom miatt van? Pedig ezelőtt sosem fájt, ropogott a térdem...
Köszönöm szépen mindkettőtök segítségét; viszont bárki ha tud még valamit, kérem szépen írja le ide! Nagyon megköszönném! :(
Hasonló problémaim voltak nekem is. Amikor leguggoltam érezhető es látható volt a kattanás. En kézilabdázom szoval gyanakodtam arra is, hogy emiatt lehet. Aztan elmentem orvoshoz mert kozbe meg erős fájdalmak is megjelentek es kiderult, hogy a porcokkal van baj. Kívül is belül is szakadás látható valamint a térdkalacsom rossz helyen állt.
Szoval nem tudom mennyire függnek ossze a dolgok es hogy a te eseted mennyire különbözik, de ha fájdalmaid is vannak, akkor ajánlom, hogy keress fel egy orvost!
Ha bármi kérdésed van irj bátran! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!