Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, mi lehet az...

Mit gondoltok, mi lehet az oka, hogy minden mozgásformát, amit eddig kipróbáltam egy idő után már nem igényeltem. Beleunok?

Figyelt kérdés
Jó, van egyalkalmas. Az rendben, nem tetszik. De aztán jön egy tök jó, belevetem magam, élvezem, és 3-4 hónap és kész, és hosszú szünet a sportban. Nem értem. Mi lehet a baj velem? Hogy kellene csinálnom. Szeretném azt érezni, hogy az életem részévé válik valami sport.
2014. dec. 17. 21:56
 1/5 CaptainMilkyWay ***** válasza:
100%

Beleunsz,igen

Az a baj,hogy nem találtad még meg az igazit :D

Viccesen hangzik,de a sportra is igaz.Velem is ez volt.

Próbálj meg kitűzni célokat,és ha sikerül,újabbakat,hátha az önmagaddal való versengés motivál majd :)

2014. dec. 17. 22:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Ami itt nálunk nincs, azt ugye nem tudom kipróbálni. A legutolsónál azt hittem, ez lesz az, aztán mégsem. Jó lenne már az igazi :-) Próbáltam az alapokon kívül (futás, aerobik, kondit azt régen nagyon,lehet meg kéne megint próbálni) kangoo, trx, walk energie. ezek olyan tök jók, és nekem még sem egy idő után.
2014. dec. 17. 22:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Neked mi lett az igazi?
2014. dec. 17. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túl monoton dolgokat valasztottal magadhoz kepest.

Tanc,küzdősport,capoiera vagy valami hasonlo jene neked szerintem.

2014. dec. 17. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

olyanokat választasz valószínűleg amiben nincsen kihívás,elvárás veled szemben,nem kell meg megfelelned benne senkinek,összevetni magad másokkal,ezért nem tudod viszonyítani és elhelyezni magad.

és a hosszú távú egészségi állapotod sem tud meghatni téged,mert még fiatal vagy.

fiatalon meg mindenki halhatatlan és egészséges ugye.

a legjobb ha a lehető legegyszerűbb célok alapján választasz sportot.

pl ha megtanulsz verekedni ökölvívó edzésen,akkor idővel meg tudsz majd verni más embereket.

ha sokáig kondizol jól fogsz kinézni.

2014. dec. 18. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!