Napi 50 gugolástól mikor fog látszodni hogy kezd a fenekem kicsit kerekedni?
Csak minimalisan fog,az se sokaig.
Ez nem terheles, etrendrol fogalmad nincs.
Egyébként hogy ne csak kritizáljon mindenki:
Az edzés/mozgás eredménye mindig mindenkinél más idő után látazódik meg. Nekem 2-3 hét után is látványos a változás a fenekemen, ha elkezdek edzeni, pedig én is saját testsúlyos gyakorlatokat végzek, vagy max. egy pár 1-2 kilós súlyzót fogok közben. Másnak hónapok után is alig látszik. De annak meg lehet, hogy a karján látszódna meg hamarabb az izmosodás, mint nekem. :)
Előző vagyok, csak még eszembejutott vmi. :D
Hosszú távon ez tényleg nagyon kevés, de kezdésnek, hogy beleszokj a mozgásba, oké. :) Emeld az adagot, változtass picit a gyakorlaton, csináld gyorsabban, nagyobb súllyal, ilyesmi.
Ezért meg lehet sokan megköveznek, de az étrend csak akkor játszik nagy szerepet, ha fogyni is akarsz. Ha csak simán a formásodás a cél, akkor nem kell hozzá diétákat követni, csak egyél mindenből normálisan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!