Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Napi 50 gugolástól mikor fog...

Cintikeke kérdése:

Napi 50 gugolástól mikor fog látszodni hogy kezd a fenekem kicsit kerekedni?

Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 06:21
 1/9 anonim ***** válasza:
majd, ha megfelelő étrendet is párosítasz mellé, és egy rendes edzést.
2014. dec. 9. 08:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Magában az 50 gugolás nem elég, kezdésnek rendben van, de ha semmi mást nem akarsz csinálni, akkor idővel növelned kell a számot. Mindig annyira növeld amennyinél már úgy érzed túl sok, ott álj meg és addig tatsd azt a számot mig nem megy "simán".
2014. dec. 9. 08:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Csak minimalisan fog,az se sokaig.

Ez nem terheles, etrendrol fogalmad nincs.

2014. dec. 9. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:
ha csak saját súllyal gugolsz, sosem fog látszódni
2014. dec. 9. 12:19
 5/9 poiu ***** válasza:
Sok az 50. Vegyél súlyokat és csinálj 3 x 8-12-t.
2014. dec. 9. 16:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Soha. Akkor sem ha sovány vagy. Napi 50-et meg sem érzel. Az nem edzés. Lehet, hogy általában nem kell semmiért megdolgoznod. Ez azonban a sportra nem igaz.
2014. dec. 9. 16:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Két év múlva.
2014. dec. 16. 14:17
 8/9 anonim válasza:

Egyébként hogy ne csak kritizáljon mindenki:

Az edzés/mozgás eredménye mindig mindenkinél más idő után látazódik meg. Nekem 2-3 hét után is látványos a változás a fenekemen, ha elkezdek edzeni, pedig én is saját testsúlyos gyakorlatokat végzek, vagy max. egy pár 1-2 kilós súlyzót fogok közben. Másnak hónapok után is alig látszik. De annak meg lehet, hogy a karján látszódna meg hamarabb az izmosodás, mint nekem. :)

2015. jan. 7. 20:32
 9/9 anonim válasza:

Előző vagyok, csak még eszembejutott vmi. :D

Hosszú távon ez tényleg nagyon kevés, de kezdésnek, hogy beleszokj a mozgásba, oké. :) Emeld az adagot, változtass picit a gyakorlaton, csináld gyorsabban, nagyobb súllyal, ilyesmi.

Ezért meg lehet sokan megköveznek, de az étrend csak akkor játszik nagy szerepet, ha fogyni is akarsz. Ha csak simán a formásodás a cél, akkor nem kell hozzá diétákat követni, csak egyél mindenből normálisan. :)

2015. jan. 7. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!