Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van itt valaki aki hulahoppal...

Van itt valaki aki hulahoppal fogyott?

Figyelt kérdés

Most nem kérek olyan válaszokat hogy a hulahopp nem jó semmire mert nincs helyi zsírégetés...

Tapasztalotokat várok! Olyanoktól akiknek tényleg sikerült!!

2014. dec. 7. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én ismerek dagi karikázó lányokat :)

Az csak egy mozgás, persze jó dolog a törzsmerevítőkkel körkörös mozgást végezni. Ez a tapasztalat :)

Aki pedig mellette az evésre is odafigyelt az fogyott is. Aki guggolt is mellette, az meg jó nő lett (szép popsi, finom combok)

2014. dec. 7. 20:51
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Egy nem létező jelenségről szerinted hogyan lehetne mégis bárkinek tapasztalata?

Fogyni akkor fogsz ha kalóriamínuszban vagy. Ha diétázol és hulahoppozol akkor lefogysz,csak nem a hulahopp miatt..

2014. dec. 7. 21:04
 3/11 anonim ***** válasza:
A fogyás inkább a kajázástól függ. Ha kevesebb kalóriát viszel be mint elégetsz, akkor fogysz. Ha mellette bármilyen mozgásformát végzel, az még több kalória mínusz. Tehát lehet hullahoppal is fogyni, igen.
2014. dec. 7. 21:06
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
hát olyanokra hiába vársz
2014. dec. 7. 22:27
 5/11 Andi80018 ***** válasza:
Én szoktam 1 órát hullahoppozni fával, ez is egy plusz a taposás, futás, elipszis gép mellett. De kifejezetten ettől nem lehet fogyni természetesen.
2014. dec. 7. 23:28
 6/11 A kérdező kommentje:
és karcsúsodni?
2014. dec. 8. 10:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Karcsúsodas=fogyas..
2014. dec. 8. 12:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Nagyon trükkös..

Az emberen lévő zsírocska mennyisége egészségi állapot és táplálkozás kérdése. A zsírmentes formát pedig a csontváz és az izomzat adja meg nagyrészt.

Edzésnek akkor van alakformáló szerepe, ha olyan edzés ami az izomzatot erősíti, alap szinten még a hulahop is ebbe a kategóriába tartozik, de alapvetően a nagy ellenállású erősítő gyakorlatokat szoktuk ide sorolni.

Magyarul ha 20 kilóval bicepszezem, akkor idővel nagyobb lehet a terhelt izomcsoport = alakformálás. Ha a karom hájas, mert rengeteg szénhidrátot eszem, akkor úgysem látszik, hogy izmos vagyok.

2014. dec. 8. 13:35
 9/11 poiu ***** válasza:
Egy ismerősöm jelentős testtömegvesztést ért el hulla hoppal a halála után. Más példát nem tudok.
2014. dec. 9. 17:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Fekete humor 10/10
2014. dec. 9. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!