Hy valaki fogyott mar le 2-hét alatt ugy hogy latszotodd is?
Figyelt kérdés
ha igen leírnátok hogy milyen módszerrel?? elöre is köszi a valaszokat.2014. máj. 20. 18:15
1/11 anonim válasza:
Előbb is írtuk, hogy nem tudsz két hét alatt csak két kg zsírt leadni. Mit nem értesz ezen? Szálkásító diétával kell egyébként!
2/11 anonim válasza:
Az én módszerem: sport + szakszerű diéta.
Fogytam 2 kilót a két hét alatt. Látszódott. Ha tolómérővel lemértem a hasamon lévő hurkát. A maximális fogyást értem el ami lehetséges 2 hét alatt, úgyhogy elégedett vagyok.
3/11 anonim válasza:
jaja, így kell, de hiába írjuk neki.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
sandorzsolt neked mi a bajod?? és te eszt hova írtad amikor én még soha nem tettem fel ilyen kérdést?? hmm??
2014. máj. 20. 18:51
6/11 anonim válasza:
Előbb írtad ezt is kisgyerek-
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
7/11 anonim válasza:
Úr Isten! Kijártad te már az általánost? A magyar nyelvtant és helyesírást tanulmányozd már légy olyan szíves, mert elsorvad az agyam az írásodtól..
8/11 anonim válasza:
Valaki átszabadult a fogyirovatból... ráadásul vagy memóriazavaros, vagy hazudik. És mellé gondolom 12 éves.
9/11 anonim válasza:
Két hét alatt egészségesen maximum 2 kg-ot tudsz leadni, de ha napi 4 órát edzel és nem eszel semmit, csak vizet iszol, akkor lemehet akár 4 kg is. De valószínűleg maradandó károsodásokat fogsz szenvedni.
10/11 anonim válasza:
2 het alatt ha eddig tomegeltel sokat lehet fogyni. Ledobsz zsirt, vizet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!