Mi a jó a sportban?
Talán nem mindenki tartja unalmasnak (lehet meglepő, de rengeteg sportág van), és ha jó formában van az ember akkor nem önsanyargatás.
Az egészségmegőrző szerepéről nem is beszélve.
En a testepites, fitnesszrol tudok csak nyilatkozni, hiszen ez az en sportom:)
En azert szeretem, mert ez a sport tobb, mint egy 1 oras edzes. Ezt egesz nap csinalni kell, hiszen majdnem minden befolyasolo tenyezo (etrend,pihenes,buli stb..)
Tudatosan formalom a testem, es minden nap legyozom sajat magam:) hiszen en sem vagyok minden nap motivalt arra, hogy edzek. Es aztan az erzes hogy kileptem a komfortzonambol es megint megcsinaltam hihetetlenul jo erzes:D
Én a szövegedből azt veszem ki leginkább, hogy még nem sportoltál folyamatosan. Ha edzésben vagy, akkor az nem önsanyargatás, és nem fájdalmas. Egyenletesen terhelődsz le, és nem érzed rossznak.
Motiváció az is, hogy az ember egészségesebb lesz tőle és normálisabban fog kinézni. Bár kicsit összefüggéstelen, amit írsz, mert írod, hogy:
,,mit lehet rajta élvezni?''
Aztán írod:
,,Mi motivál embereket... erre a hihetetlen, unalmas, sivár önsanyargatásra?''
Most akkor élvezni vagy 'önsanyargatni'?
A csapatsportok különösképpen élvezetesek, és jókat lehet alatta / közben beszélgetni is. Egy futás alkalmával gyakorlatilag bárhova elfuthatsz, mindig változtathatod az útirányodat, nézelődhetsz. Ez 2 példa volt, de még lehetne említeni csomót.
Na szóval, ha te vagy az, aki 'unalmas, sivár önsanyargatásnak' tartod a sportot, akkor nem irigyellek. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor az emberek képesek leírni: 'csak a szokásos, uncsi van ma is'. Képtelen vagyok megérteni, hogy ebben a világban hogyan lehet unatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!