Mennyit lehet fogyni így?
Gyök alatt4, ha jól számolom őőőő kb olyan SEMMIT!
Ez nem így megy.:D
Diéta és aerobedzés kell a fogyáshoz!
Alacsony szénhidrátbevitel, viszonylag magas fehérje.
Aerobedzés azt jelenti, hogy kb 130as pulzusszámon sétálgatunk/kocogunk (edzettségtől függően) 40-60percig heti 3-4x.
Van egy értelmes könyv, testépítésről szól, minden benne van, ajánlani tudom, fogyást megkeresed és minden ott van.-Sárga kapszula (ingyen letölthető).
Ezt illett volna odaírni!
Beszélj orvossal vagy személyiedzővel.
Ez komoly dolog, így nehéz dolgod lesz, amúgy az aerob nagyon laza mogzgásforma, kicsit erőltetett tempójú séta.
Na ne zsibb@@szd el az agyam, egy cukorbetegnek KÖTELEZŐ diétáznia, nem hogy tilos lenne...
Helyi zsírégetés meg nincs, tehát hiába guggolsz naphosszat, ez csak az izomra lesz hatással, nem a felette lévő zsírra.
Tehát ahogy előttem is mondták: sportolj (ez nem pénzkérdés, nem golfról beszélek, hanem gyaloglásról mondjuk) és diétázz. Csak ne a Kiskegyedből vedd az étrendet, hanem dietetikussal beszéld meg, hogy számodra miből mennyi javasolt. Elvileg a diabéteszed miatt amúgy is kellene konzultálnod (vagy a korod miatt a szüleidnek) dietetikussal.
"Nem diétázhatok mert cukorbeteg vagyok"
vs
"Igen, kötelező diétáznom"
Döntsd már el :)
A diabéteszeseknek a szénhidrátbevitellel kell vigyázni, épp úgy, mint annak, aki fogyni akar. Teljesen egybe vág a két étrend, azzal a megkötéssel, hogy a cukorbetegeknek a minimális ch-ra is figyelni kell, nem csak a maximálisra. Nincs itt semmi gond.
Ha a jó étrend mellett elkezdesz sportolni (nem élsportra gondolok, hanem egészséges mozgásmennyiségre), akkor fogyni fogsz. Sétálj aerób tartományban (130-as körüli pulzus) vagy vegyél egy szobabicajt és tekerj. Így télen talán ez a jobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!