Miért tartanak egy testépítőt rondának?
Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 18:55
31/52 anonim válasza:
Okoskáim tudjátok hogy mi az a FELFÚJT IZOM,
az A SYNTHOL NEVŰ OLAj-al érhetőel.
Írjátok csak be a Youtube-ba.
32/52 A kérdező kommentje:
durva videók!
2010. febr. 2. 20:53
33/52 bumbi02 válasza:
birom ahogy probálják meg magyarázni h az az anyag nemkáros amit szedtek csak ez káros meg az káros de oat nem szedünk.... az a szép izomzat ami bármiféle táplálék kiegészitő nélkül TERMÉSZETESEN fejlődik az emberre, fizikai munka során pl....
34/52 anonim válasza:
20:45 -ös vagyok
És én nem szedek semmit.
35/52 bumbi02 válasza:
jól teszed... amennyi nő véleményét hallottam ezügyben jobban szeretk a természetest... ez olyan minth én se szeretem a szilikon melleket...
36/52 anonim válasza:
Itt a lényeg szeritnem az, hogy az izomzat akkor hat természetesnek, ha elsősorban az erőteljes emberi mozgást hivatott kiszolgálni. Tehát nekem meggyőződésem, hogy természetes hatású izmzatot csakis fekvőtámasszal, futással, úszással, önfelhúzással, focival lehet elérni. Ráadásul, az izom nem csak izom. Erek, visszerek, nyirokcsomók, idegek és más dolgok hálózata. Legalábbis ezek táplálják és átfutnak rajtuk. Ha a testépítő nem fut, nem merül ki, akkor nem alakul ki a megfelelő tüdőtérfogat és keringés az izmai kiszolgálásához. Ráadásul nem is lesz reflexszerű, természetes mozgása. Ugyanúgy fog járni, mint egy ványadt ember, csak épp tele lesz pakolva felesleges izmokkal.
37/52 anonim válasza:
Utolsó, ott a pont! A természetesség a lényeg. Ugyanazért, amiért nekem se tetszik, ha egy nőnek akkora szilikonmellei vannak, mint másnak a feje, meg az ajkaiban is 3 tonna szilikon van. Egy ffi nek sem kell ugy kinézni, mint egy Miuchlein figura..
38/52 anonim válasza:
Nem volt idegrendszerem végigolvasni az összes hozzászólást. Aminek ki kell jönnie: A sok nyomorult seg.gfej, aki fikázza a testépítőket kicsit elgondolkodhatna. Nagyon könnyű a gép elől fikázni őket, abban az édes tudatban, hogy egész életükben nem lesz annyi akaraterejük, mint ami egy testépítőnek szükséges ahhoz, hogy végignyomjon egy napot... Gratulálok :)
39/52 anonim válasza:
végig olvasva a kommenteket, a favágóson röhögtem a legjobbat, tegyük fel: ott a favágó egész nap fát vág "izmos" mondjuk ráborul a lábára egy fadarab ami tegyük fel 300 kiló. Ott van még 2 favágó nem tudja leszedni róla. Valamilyen csoda folytán arra sétál egy "felfújt izomzatú" testépítő aki mitagadás 300-400 kilóval húz fel (ennyivel tolják a nagyobbak utánna lehet nézni) ő egy maga leszedi azt a fát, vagy csak megemeli h a fickó ki tudjon mászni. Kérdem én, ki is az erősebb?
40/52 bumbi02 válasza:
csak érdekes hogy ilyen felfujt "partyizmos"( bulikba jól néz ki) emberek közül miér vannak kevesen a világ legerősebb emberei közt? fekete laci se egy felfujt izomzatu.. ki lehet épiteni izomzatot teljesen normális módon is... én magam speciel itthon szoktam fekvőzni, nincs vastag kezem, mégis több fekvőt nyomok le tesin, többet birok futni, mint azok akik szedik ezeket a hülyeségeket és ugy érik el h legyen x centi vastag a kezük.. nem mind1 hogy vkinek ugy van x centis keze hogy szed vmit, vagy pedig ugy hogy semmit se szed.. sztem nem kell elmondanom meik illető az erősebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!