Olyan izomzatot mint mint Tóth Daninak vagy Molnár Petinek van, mennyi év alatt érhető el?
szerinted őt érdekli a te véleményed.
Ez nem erről szól hogy undorító vagy sem.
10-15 év + temérdek kox
viszont ha nem kimondottan széles a vállad, akkor ne is próbálkozz, PONT olyan nem leszel
NA NA NA!!
Azért vigyázz mit beszélsz.
Biztos vagyok benne hogy kokszolt már valaha, de nem iszonyat mennyiségben. 3 dolog ami miatt főleg ilyen izomzatra tettek szert:
ÉTREND, KEMÉNY EDZÉS ÉS PIHENÉS.
Ehhez azért kell egy valagra való szteroid, ami valljuk be nem 2 fillér...
Mellékesen ez már szerintem is marha ronda....
Mégegyszer mondom.
Biztos vagyok benne hogy használt már valamilyen szteroidot, de nem őrült mennyiségben.
A hozzád hasonló értelmi fogyatékosok, miért hiszik azt hogy akinek 100 kg feletti tiszta izomzata van, már biztos hogy tonna számra nyomja a kokszot???
Nem azért lett ilyen. Hosszú hosszú ÉVEK kemény munkája, táplálkozása, és pihenése hozta meg ezt a fizikumot.
Meg persze a kiváló genetikai adottságok.
Lemerem fogadni hogy aki csak normálisan eszik, pihen, edz, és 6-7 évig kondizik, biztos vagyok benne hogy hasonló testet feltudna építeni, mint ami nekik van.
A sztero-hoz csak akkor nyúlnak hogy már olyan szinten megrekedt a fejlődésük, hogy se a nagyobb edzés intenzitás, se a nagyobb dózisú mega étkezések, se semmi nem segít. CSAK is kizárólag akkor.
Ezt vésd az agyadba kicsi huszár. Nem hülye gyerekek ezek.
11:19
Na ide figyelj!
Először is vegyél vissza, másodszor pedig nem vagyok értelmi fogyatékos!!! Válogasd meg a szavaidat Kicsi!
Szerintem Te jobban értelmi fogyatékos vagy!!!
Még egyszer sem szóltam hozzá a témához!!!!
Szteroid nélkül pedig nem néz így ki.
Egy 2 gyerekes anyuka, aki jár konditerembe
"Szteroid nélkül pedig nem néz így ki."
Pontosan!
Személyesen ismerem mindkét srácot, de ez itt most nem is róluk szól. A módszerekről van szó, amikkel egy sportoló elérhet a csúcsra akár magyar, akár nemzetközi szinten.
Edzőként írom:
Semmilyen sportban, semmilyen kimagasló eredményt nem lehet elérni szteroidhasználat nélkül. Pont.
Kivétel nélkül minden élsportoló használ bizonyos szereket, a sakkozótól a golfozón át az atlétákig MINDENKI.
Az élsportban sok-sok pénz van, amiben pedig pénz van, ott magas szintű érdekek vannak, ha valaki ott "kaszálni" akar, annak MINDENT be kell vállalnia.
Mert mindíg akadvalaki, aki bevállalja és azt is legyőzik egyszer....tehát nem azt mosdom, hogy minden a koxon múlik, de az nélkülözhetetlen.
A testépítésre visszatérve:
Ez az a sport, ahol nem kell túl magas szinten keresgélni ahhoz, hogy szteroiddal találkozz. Elég ránézni egy-két emberkére a teremben. Én azt is megmondom körülbelül, hogy mit használ.
De ez nem elég a sikerhez.
Edzőként tudom, hogy hatalmas tudás, önfegyelem, és kitartás van minden egyes testépítő mögött, aki versenyszintű formát képes elérni.
(A strandra készülő divat-gyúrósokról most nem beszélek, mert az egy szánalom, ők nem sportolók az én szememben.)
Ezért nem értem, hogy mire ez a vita itt, hogy ki mit, mennyit koxol. Nem a koxtól lett olyan fizikuma, az csak a szükséges velejárója, mint az étkezés például....
miért nem az étkezésükről beszéltek ?!
Vagy az edzésről?
Vagy ha már kox, akkor a többi sportoló mind angyal, csak a testépítők ilyen "gonoszak", hogy "csalnak" ?
Ahol én dolgozok, és a focisták oda járnak edzésre (ifik!!!) miért kell az üres Spiropentes meg Stanazololos dobozokat kihajigálnom utánuk ?(és az edzőjük le se szarja?)
Na ezekről (se) tudtok semmit, csak a szokásos "felfújt izom" dumákat, amiket a Blikkben olvastatok, meg a Fókuszban.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!