Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hidegben érdemes úgy futni...

Hidegben érdemes úgy futni hogy sál van a számon?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem a futást, illetve kocogást. (értsd.: 700méteres pályát nem birom gyaloglás nélkül körbefutni).

vettem egy csősálat, amit ugye fel tudok húzni egész az orromig. Érdemes így futni ilyen hidegben, vagy nem?

eléggé torokfájós vagyok, és ettől akarnám megóvni magam.

2014. nov. 23. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak jobban kifáradsz, és egészségtelen is, mert a kifújt széndioxidot visszalélegzed, amitől gyakrabban kell levegőt venned, amitől sokkal hamarabb ki fogsz fáradni.
2014. nov. 23. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Orrodon vegyél levegőt. Most még nincs olan nagy hideg, simán lehet futni. Bőven mínusz alatt én nem szoktam, mert nekem is kényes a torkom, és munkaeszköz is.
2014. nov. 23. 21:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. pont ezért kérdeztem, és így megtudtam hogy nem érdemes. úgyhogy marad a nyakamon. :)
2014. nov. 23. 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is csősállal futok már évek óta, legjobb! Nem lélegzel be olyan hideget, én nagyon szeretem.
2014. nov. 24. 10:47
 5/5 anonim ***** válasza:
csak a szádig húzd fel. nem abból van a megfázás, ha az orrodon lélegzed be a hideg levegőt, hanem ha a szádon
2014. nov. 24. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!