Kigyúrt, sportos pasit hányan birnának lenyomni?
11/21 anonim válasza:
persze kell egykis alapizomzat hogy ne 50 kilo legyel de inkabb az a lenyeg h tanulj meg verekedni ha eletpontokat talalsz az emberken akkor hamar legyozod sry ekezet
2010. jan. 30. 10:18
Úgy élvezem amikor a pasik bepánikolnak egy izomkolosszus előtt xDDD Én lány vagyok, de simán elbirok bárkivel, mert gyors vagyok, vad és nem ilyedek meg egy 160 kilóstól sem, ahhhhhh imádom magam :-D
2010. jan. 30. 10:20
13/21 A kérdező kommentje:
na én is ilyen lány vagyok!és azt nem értem,hogy vannak fiuk akik többen vannak,de egy nagy kigyurt embertől félnek!nem azért merek neki visszaszolni,mert erős vagyok,hisz egy nőnek esélye se lenne vele szembe,de szerintem a bátorság is számit.Én már vágtam pasit szájba,békén is hagyott utánna...
14/21 A kérdező kommentje:
ma 10:20-es.mekkora darab nő vagy?edzel?ütöttél már pasit?és nőt vertél már meg?te hova ütsz elsősorban?
Szerintem ha valaki 180cm és 90kg az k.rvára nem sok és simán lehet gyors is, és szerintem lehet többet konyít ahhoz hogy kell ütni vagy szabályosan támadni mint egy ember aki nem csinál semmit a testével, meg ezt is bírom csaj vagy és itt írod hogy jah simán elbírnék vele hát kíváncsi lennék rá, haverom 80kg 175cm beleakartak ütni de azonnal megfogta a csávó karját és jól kitekerte ennyit erről, én se engedném az ilyet az tuti és ha túl van edzve akkor is jobban bírja az ütéseket mint bárki
[link] tuti jobban bírná mint ez
[link] 2010. jan. 30. 20:45
10:20as vagyok
Amm nem vagyok toronymagas, de edzeni edzek. Végülis aki azt mondja, hogy a magasság számit azt sajnálom, az élet még nem tanitotta meg eléggé mi a lényeg :-)
És ezt több szempontból mondom, a test " anyaga " számit és igen szoktam edzeni, de mondjuk én mindig ilyen voltam, még amikor nem is voltam kimondottan erős
Most sem mérem össze az izmom egy profi gyúróével, szkanderben simán letolna, de gondolom tudod, hogy egy bunyó alkalmával a lélekjelenlét és az ész kiteszi a siker 90%- át, ú.h. reszkessetek férfiak xDDD
2010. febr. 1. 09:18
17/21 A kérdező kommentje:
mit edzel?irj privit kérlek,kivi lennék mennyire vagy izmos.amugy ha egy pasi bántani akarna én is orrbavágnám.a férfiak azt hiszik mert erősebbek még mindent lehet nekik!!!
Ne haragudjatok meg, igazán, komolyan mondom, hogy nincs bennem ártó szándék, és OFFolni sem akarok, de úgy érzem, hogy az alapkérdés már megválaszoltatott, és a legújabb válaszok már egészen más irányba mentek el. Zavaróak az általánosítások, amik főleg előítéletekre alapulnak. Legyetek szívesek a kérdést lezártnak tekinteni!
2010. febr. 4. 11:56
Ezt a két kemény csajt, vagy legalább is a kérdező:
egy nőnek esélye se lenne vele szembe,de szerintem a bátorság is számit.Én már vágtam pasit szájba,békén is hagyott utánna...
Azért hagyott utána békén, mert volt benne annyi, hogy ne üssön vissza, bár egy ilyen nagyképű, tudatlan, undorító csajnak, férfi létemre is odacsapnék...
2010. júl. 20. 20:39
20/21 A kérdező kommentje:
szerintem nem illő egy nőt megütni,de egy nőnek se egy férfit!!!!Más ha a férfi megtámad és valaki akkor bátor mert azt pl nem tudja megverni,kirabolni vagy megerőszakolni,de szerintem egy erős bodys csajt is meg tudna verni egy átlagos férfi!!!
Kapcsolódó kérdések: